Kā Ūdensvīrs veido attiecības ar dažādām zodiaka zīmēm

Mijiedarbība ar Jaunavām
Ūdensvīram patīk Jaunavas principi un vērtības. Tajā pašā laikā viņš redz, ka Jaunava ir pakļauta netikumiem. Pamazām komunikācija kļūst saspringtāka un aizkaitinājuma pilnāka. Jaunava mēģina savaldīt Ūdensvīra zīmi, taču diez vai tas izdosies.

Ar šo pāri ir grūti strādāt. It īpaši, ja Jaunava kontrolē Ūdensvīra darbu.

Mijiedarbība ar Svariem
Zīmes lieliski mijiedarbojas gan darbā, gan draudzībā. Ūdensvīrs vienmēr skatās uz Svariem. Kopā viņi veicina viens otra interesi par attīstību un pašizglītību.

Personīgajā dzīvē viss notiek diezgan labi. Taču periodiski Ūdensvīrs nogurst no Svaru aizkaitinājuma un garastāvokļa svārstībām.

Mijiedarbība ar Skorpioniem
Ūdensvīram nepatīk Skorpioni. Tie viņu satrauc un daudzos punktos pat biedē. Ūdensvīri paši ir saprātīgi un lieliski izprot Visuma dziļos procesus.

Ūdensvīram kļūst slikti, jo viņš nesaprot, kāpēc viņu velk Skorpions. Turklāt pārim nav uzticības. Viņiem labāk palikt prom viens no otra.

Mijiedarbība ar Strēlnieku
Ar Strēlnieku Ūdensvīrs ir interesants visādā ziņā. Strēlnieks nesēž uz vietas un nemitīgi meklē jaunu pieredzi. Viņš nebaidās atvērt sev jaunus apvāršņus. Ūdensvīram tas patīk.

Zīmes labi mijiedarbojas ar draugiem. Arī romantiskās attiecībās viss iet labi. Gan ienīst noteikumus, gan nav stipri piesaistīti ikdienas dzīvei.

Zīmēm patīk strādāt kopā. Viņi var saprasties jebkurā komandā.

Mijiedarbība ar Mežāzi
Ūdensvīrs vispār neizprot Mežāža uzvedības motīvus. Viņam ir svešas dzīves vērtības. Mežāža principialitāte un neatgriezeniskums ar laiku sāk tikai apbēdināt.

Arodbiedrība ir grūta gan darbam, gan draudzībai. Romantiskas attiecības iespējamas, kad kopā sanāk vīrietis Ūdensvīrs un sieviete Mežāzis. Tad viņiem kopā izdodas virzīt Ūdensvīra aktivitātes pareizajā virzienā un nodrošināt sev ērtu eksistenci.

Mijiedarbība ar Ūdensvīru
Šajā pārī valda pilnīga savstarpēja sapratne. Ūdensvīri saprot savu veidu. Tie parasti var mijiedarboties sinhroni.

Personīgajā dzīvē šī savienība ir veiksmīga, taču tagad viņi saplūst jau diezgan nobriedušā vecumā. Jā, un viņi necenšas nekavējoties formalizēt attiecības, jo viņiem nav vajadzīgas formalitātes.

Šī savienība ir veiksmīga arī profesionālajā mijiedarbībā.

Mijiedarbība ar Zivīm
Zivis prot klausīties Ūdensvīru. Ūdensvīrs pilnībā piekrīt Zivju viedoklim. Kopā viņi var iesaistīties garīgās praksēs, atklāt jaunu pasauli.

Tomēr viņu komunikācija lielākoties ir draudzīga vai radniecīga. Mīlestībā viņi ir pilnīgi nepiemēroti viens otram.

Darbā Ūdensvīram ir grūti strādāt ar piesardzīgām un aizdomīgām Zivīm.

Lasi vēl: Vangas, Džūnas, Mesinga un Nostradamusa prognozes 2022. gadam

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment