Kāda būs 2022. gada vasaras otrā puse katrai zodiaka zīmei

 

Svari

Šovasar jums var draudēt briesmas. Kāds no jūsu vides mēģinās pārņemt jūsu naudu vai vienkārši paņems daudz enerģijas. Pārtrauciet šāda veida saziņu. Esiet izvēlīgāks. Skatieties, kā jūs tērējat naudu.

 

Skorpions

Vasarā sapratīsi, kurš no tavas vides ir tavs draugs un kurš nevēlas būt tavā komandā. Neesiet drosmīgi, jo šie punkti ir jānosaka savlaicīgi. Tas novērsīs daudzas problēmas.

 

Strēlnieks

Neuztraucieties, jo vasara paies pozitīvi. Jūs noteikti iepriecinās notikumi, kas sāks notikt. Finansiālā situācija uzlabojas. Daudzos brīžos jūsu mīļie sniegs jums visu iespējamo atbalstu. Nezaudējiet modrību. Saglabājiet to, kas jums ir.

 

Mežāzis

Jāveic mājsaimniecības darbi. Noteikti jāuzsāk renovācija, ja par to domājat jau ilgu laiku. Centieties mājās uzturēt ērtu un mierīgu vidi. Neiesaistieties konfliktos.

 

Ūdensvīrs

Vasara būs diezgan mierīga. Visi šī mēneša notikumi būs gluži dabiski. Iespējams, nāksies saskarties ar pagātnes problēmām. Tie sagādās jums daudz satraukuma. Saglabājiet mieru.

 

Zivis

Šis periods jums ir labvēlīgs. Esiet izvēlīgs saziņā. Neļaujiet sevi manipulēt vai kritizēt. Jūs varat noskaidrot, kas ir tavs draugs. Nesazinies ar tiem, kas spēlē pret tevi.

Lasi vēl: Tamāras Globas horoskops 2022. gada augustam: dažām zodiaka zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment