Kādas 10 lietas jāizdara līdz Jaunajam 2022. gadam: kā atbrīvoties no pagātnes un atstāt negatīvo enerģiju vecajā gadā

Lai vēlmes strādātu, varat veikt vairākas svarīgas darbības, kas palīdzēs pielāgot domas tā, lai to spēks noteikti nodotu jūsu vēlmes Visumam.

Jaunais gads vienmēr ir ļoti aizraujoši svētki ar maģisku atmosfēru, uz kuru mēs saliekam lielas cerības. Mēs izsakām vēlmes un sagaidām, ka tās piepildīsies, un mūsu dzīve kļūs labāka.

Lai vēlmes strādātu, varat veikt vairākas svarīgas darbības, kas palīdzēs pielāgot domas tā, lai to spēks noteikti nodotu jūsu vēlmes Visumam. Tie noteikti ienesīs pozitīvas pārmaiņas jūsu nākotnē.

Kas jādara pirms Jaunā gada atnākšanas?

Izveidojiet uzdevumu sarakstu ar svarīgākajām lietām, kas jāpaveic nākamajā gadā. Tam nevajadzētu būt lielam, bet lai tajā ir ietvertas pašas vērtīgākās lietas, teiksim – tavas prioritātes. Jūs varat vienkārši ieskicēt sev attīstības vektoru.

Lai šie jaunie darbi tiktu realizēti, nekādā gadījumā nevajag gadu sākt ar parādiem. Mēs domājam jūsu nenomaksātos parādus. Centieties pēc iespējas vairāk pabeigt to, ko esat jau iesācis un nekādā veidā negrasās pabeigt. Protams, saprāta robežās – dari visu iespējamo.

Nosakiet visus savus sliktos ieradumus. Mēs nerunājam tikai par smēķēšanu vai alkoholu. Mēs, cita starpā, runājam par slinkumu, par nevēlēšanos strādāt, par laika tērēšanu. Lai uzdevums būtu reāls, izvēlieties vienu ieradumu, kas neļauj jums attīstīties vai būt veselam cilvēkam.

Noteikti lūdziet piedošanu visiem tiem, kurus esat aizvainojis. Vai arī izveidojiet attiecības, kurām neveicas tā, kā vajadzētu. Jums nevajadzētu nest aizvainojumu nākotnē. Paši savā dvēselē, piedodiet arī saviem pāridarītājiem, atlaidiet viņus mierā, lai tie neuzliek jūsu dvēselei smagu nastu.

Veiciet pārslogotību mājās. Sakārtojiet. Tas attiecas arī uz darba vietu. Izmetiet visu lieko. Pabeidziet vai pārstrādājiet to, kas bija palicis pāri pirms remonta un netika salabots. Pārskatiet drēbju skapjus – atdodiet nevajadzīgās un ilgi valkātās lietas tiem, kam tas ir nepieciešams.

Lasi vēl: Vanga prognozēja jaunu vīrusu 2022. gadā. Kādu lomu spēlēs zinātnieki

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment