Kādas izmaiņas sagaida 2022. gadā – prognoze visām zodiaka zīmēm

Nākamais 2022. gads tiks aizvadīts Tīģera uzmanīgā acī. Kuriem veiksies mīlestībā un kurš kļūs bagātāks? Noskaidro, ko ir sagatavojušas zvaigznes.

Ko nesīs nākamais Tīģera gads, kurām horoskopa zīmēm īpaši veiksies 2022. gadā, kurām būs jāuzmanās un kurām būs neaizmirstami panākumi? Atbildes uz šiem citiem jautājumiem – detalizētā astro prognozē no Tiana Atlas.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Ūdens zilā tīģera gadā Auni varēs palielināt savus finansiālos ienākumus. Nav izslēgta karjeras izaugsme. Turklāt astroloģe apgalvo – Aunam īpaši veiksies 2022. gada pavasarī.

Gads būs veiksmīgs personības izaugsmes, harmonijas un mīlestības uzvaru ziņā.

Vērsis (20. aprīlis–20. maijs)

Jaunajā gadā Vērsim vajadzētu pievērst lielāku uzmanību draugiem, viņi kļūs par uzticamu atbalstu. Gads ir labvēlīgs svešvalodu apguvei un ārzemju ceļojumiem.

Mīlestība Vērša dzīvē ieņems nozīmīgu vietu Ūdens zila tīģera gadā.

Dvīņi  (no 21. maija līdz 21. jūnijam)

Ūdens tīģeris 2022. gadā dos Dvīņiem iespēju izmantot personīgās pārvērtības augļus. Astroloģe iesaka nekavēties pie problēmām un izvairīties no psihoemocionāliem satricinājumiem.

Jūs iedziļināsities sevī un mēģināsiet saprast, ko tieši vēlaties, ”- teica astroloģe Tiana Atlasa.

Nākamajā gadā Dvīņiem ir iespēja piepildīt savas lolotākās vēlmes, parādīsies iespēja laimēt loteriju vai negaidīts veids, kā palielināt savu bagātību.

Vēzis (no 22. jūnija līdz 22. jūlijam)

Ūdens zilā tīģera gads vispārējo stihiju dēļ būs labvēlīgs Vēžiem. Zvaigznes vēsta, ka Vēži var apprecēties vai iegūt mantinieku 2022. gadā.

“Pirmais pusgads ir ideāls juridisku jautājumu risināšanai, kā arī patīkamai ceļošanai,” skaidroja eksperte.

Nav izslēgts kāpums pa karjeras kāpnēm.

Lauva (no 23. jūlija līdz 22. augustam)

  1. gadā Lauvas var gūt neticamus panākumus darbā.

“Īpaši gada pirmajā pusē planētas atbalsta jebkādus riskantus pasākumus. Jau no februāra var sajust neticamu enerģijas un spēka pieplūdumu,” sacīja astroloģe Tiana Atlasa.

Lasi vēl: Mīlestība, karjera, veselība: numeroloģiska prognoze 2022. gadam visās dzīves jomās

Februārī Lauvas sagaida tikšanos ar kādu harizmātisku cilvēku. Viņam šīs zīmes dzīvē var būt daudz nozīmīgāka loma, nekā šķiet no pirmā acu uzmetiena.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment