Kādas maģiskas spējas raksturīgas katrai zodiaka zīmei – vai novēro sevī ko līdzīgu?

Jaunava

Jums ir daudz mistisku talantu. Jūs varat lasīt citu cilvēku domas un paredzēt nākotni. Jūs arī labi spējat manipulēt ar citiem. Bet jums ir gandrīz neiespējami krāpties.

Lasi vēl: 3 zodiaka zīmju liktenīgie lēmumi radikāli mainīs viņu dzīvi uz labo pusi 2022. gada otrajā pusē

 

Svari

Jums ir labi attīstīta tālredzības dāvana. Tomēr jūs reti vēlaties to attīstīt. Jūs pastāvīgi šaubāties par sevi. Ja jūs to spējat apgūt, jūs varat daudz sasniegt dzīvē.

 

Skorpions

Skorpioniem ir acīmredzamas maģiskas tieksmes. Bet tos var izmantot gan ļauniem, gan labiem darbiem. Jums pieder arī mīlestības maģija un jūs varat manipulēt ar citiem. Jums nav jālasa citu cilvēku domas.

 

Strēlnieks

Jūs zināt, kā īstenot savas vēlmes un sapņus. Tomēr jūs ne vienmēr kontrolējat šo spēju. Izrādās kaut kas nesaprotams un dīvains, bet ne vienmēr.

 

Mežāzis

Mežāži ir īsti burvji, taču viņi nesteidzas likt lietā savas spējas. Viņi vienkārši netic tiem. Bet tiem ir gandrīz neiespējami pielietot maģiju.

 

Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir ļoti uzmanīgi pret zīmēm un uzskatiem. Parasti viņu minējumi tiek apstiprināti. Viņiem patīk eksperimentēt. Bieži vien viņi zina, kā lasīt sazvērestības.

 

Zivis

Zivīm ir augsti attīstīta intuīcija. Viņi var paredzēt nākotnes notikumus. Zivis jūt cilvēku noskaņojumu. Viņiem izdodas veikt burvestības.

 Arī interesanti: Nevilcinieties: Globa nosaucis trīs zodiaka zīmes, kuras ar 16. augustu nedrīkst atlikt lietas uz vēlāku laiku

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment