Kāds būs Ūdens tīģera Jaunais 2022. gads visām zodiaka zīmēm: 6 zaudētāji un 6 laimīgākie

 2022. gada būs Melnais ūdens tīģeris. Dzīvnieks ir aktīvs un pārliecinošs, tāpēc ne visi tiks labvēlīgi.

Astrologi brīdina, ka 2022. gads būs notikumiem un visādiem incidentiem bagāts. Pie visa vainīgs ir Ūdens tīģeris – aktīvs un izlēmīgs dzīvnieks. Vai viņš visiem palīdzēs, horoskops rādīs pēc zodiaka zīmēm.

6 zaudētāji

6 zodiaka zīmēm nāksies saskarties ar daudzām problēmām.

Vēzis

Jūs gaida daudzi izaicinoši notikumi. To risinājumam ir jāpieiet ar aukstu prātu, lai nepasliktinātu situāciju. Situācija īpaši saasināsies gada vidū. Visi plāni var neizdoties, un nekas nebūs atkarīgs no jums. Bet ir arī labas ziņas. Līdz gada beigām situācija uzlabosies.

Lauva

Ja jūs nevaldāmi sajūtat visās lietās, tad līdz gada vidum jūs būsiet noguris. Turklāt 2022. gads nesola panākumus karjerā, un uzņēmējiem ir jābūt divtik uzmanīgiem un jāatceras, ka risks var būt nepamatots.

Mežāzis

Gads solās būt nestabils. Pacēluma periodiem seko krasi kritieni. Var rasties nopietnas finansiālas problēmas, kas veicinās uzņēmuma atlaišanu vai zaudēšanu. Arī personīgajā dzīvē nebūs stabilitātes. Bet, ja jūs nekrītat panikā un mierīgi ķeraties pie problēmu risināšanas, tad globālas neveiksmes izvairīsies.

Vērsis

Sagaidāmas asas pārmaiņas visās dzīves jomās. Jums burtiski jācīnās par savu vietu saulē. Īpaši grūti būs gada sākumā un beigās.

Strēlnieks

Gaidāmi izaicinājumi karjerā. Visticamāk, ka kāpumiem sekos kritumi. Sajūtās kļūsi skopāks ar emocionalitāti. Tas apdraudēs jūsu privātumu.

Zivis

Gads jums būs jaukts. Dažās jomās viss izdosies. Sevišķi spilgti panākumi izpaudīsies karjerā. Bet citi dzīves aspekti var daudz nogrimt. Īpaša uzmanība jāpievērš attiecībām, jo ​​tās ir apdraudētas.

Lasi vēl: Pāvels Globa pirms Jaunā gada paredzēja negaidītas pārmaiņas dažām zodiaka zīmēm

Šķir otru lapu, lai noskaidrotu par laimīgajām zodiaka zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment