Kaislību horoskops visām zodiaka zīmēm 10 ballu skalā

Noskaidro, ar cik ballēm (10 baļļu sistēmā) ir novērtēta Tava saderība ar visiem zodiaka zīmju pārstāvjiem!

Tu noteikti vēlies zināt, ar kuriem no zodiaka zīmju vīriešiem Tev saskan vislabāk. Mēs Tev piedāvājam uzzināt, kāda erotiskā un mīlas saderība Tev ir ar visiem zodiaka zīmju pārstāvjiem!

Sievietes un vīrieša astroloģiskā saderība!

AUNS

Vīrietis AUNS (mīla 8, kaisle 10)

Jūs abi esat aizrautīgi un vienmēr atbalstāt viens otru. Ir taču tik labi, ka ir draugs, kas katru nakti Tev palīdz atbrīvoties no stresa!

Vīrietis VĒRSIS (mīla 4, kaisle 5)

Gultā Jūs abi uzšķiļat gana daudz dzirksteļu, lai būtu vērts pamēģināt, tomēr viņam patīk ierastas lietas, kamēr Tu meklē kaut ko jaunu.

Vīrietis DVĪŅI (mīla 9, kaisle 9)

Viņš dievina Tavu spontanitāti, bet Tevi sajūsmina tas, ka viņš prot sagādāt pārsteigumus – Jūs noteikti mācēsiet viens otru iepriecināt!

Vīrietis VĒZIS (mīla 2, kaisle 6)

Tu iemācīsi šim kautrīgajam vīrietim kaisles pilnas pozas, tomēr viņš ir mazliet privātīpašniecisks, kas gan ar laiku varbūt pāries!

Vīrietis LAUVA (mīla 8, kaisle 9)

Veids, kā viņš Tevi izrāda draugiem, liek Tev justies kā īstai princesei. Kad Jūs abi būsiet gultā, radīsies sajūta, ka ir sākusies zemestrīce.

Vīrietis JAUNAVA (mīla 3, kaisle 3)

Būt kopā ar viņu ir lieliski, jo viņš ir uzticams un viņam patīk, ja gultā Tu visu kontrolē, tomēr viņa kritika ļoti bieži var izraisīt strīdus.

Vīrietis SVARI (mīla 6, kaisle 8)

Viņa vēlme Tevi vienmēr padarīt laimīgu gan gultā, gan ārpus tās ir kā kompensācija viņa tieksmei visu laiku pārdomāt.

Vīrietis SKORPIONS (mīla 4, kaisle 7)

Viņš ir gatavs noenkuroties, bet Tu joprojām vēlies izklaidēties, tomēr bauda, ko viņš Tev sniedz gultā, liek Tev uzturēties viņa tuvumā!

Vīrietis STRĒLNIEKS (mīla 10, kaisle 8)

Dzīve ar viņu ir kā traks brauciens, un Tu nevēlies, lai tas beidzas. Par laimi Tava karstasinīgā daba un seksapīls uztur viņā interesi.

Vīrietis MEŽĀZIS (mīla 8, kaisle 6)

Viņš Tev sniegs drošību, pēc kuras Tu tā ilgojies. Kopā Jūs būsiet diezgan laba komanda, taču ne uz visai ilgu laiku.

Vīrietis ŪDENSVĪRS (mīla 6, kaisle 7)

Tu vari atklāt šim uzticamajam vīrietim savus slēptākos sapņus, un viņš spēs realizēt Tavas trakākās erotiskās fantāzijas.

Vīrietis ZIVIS (mīla 3, kaisle 8)

Tu drosmīgi stājies pretī visiem dzīves izaicinājumiem, bet Zivs vīrietis vairāk seko straumei, taču gultā Jūs abi jutīsieties lieliski!

Lasi vēl: Ko pirkstu forma vēsta par tavu personību – par mani 100% taisnība!

Tava problēma ir tajā, ka Tev ļoti patīk izplānot dzīvi, nejautājot padomu savam vīrietim, kas liek domāt, ka viņam nav nekādas teikšanas. Viņš ir Tavs īstais, ja viņš “apbērs” Tevi ar uzmanības apliecinājumiem!

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment