Kāpēc olimpisko spēļu ciematā sportisti ļoti aktīvi nodarbojas ar seksu?

Olimpiskajās spēlēs daudzi sportisti burtiski kļūst par trušiem, jo tieši olimpisko spēļu laikā ļoti intensīvi nodarbojas ar seksu! Kāpēc tā?

olimpiades-milas-prieki

2012.gada Londonas olimpiskajās spēlēs sportistiem kopumā tika izsniegti 150 000 prezervatīvu, bet šogad Rio olimpisko spēļu organizētāji šo skaitli ir palielinājuši trīskārtīgi un kopumā sportistiem ir izdalīti 450 000 (!) prezervatīvu!

prezervativu-automats-Rio

Daudzi uzskata, ka sportisti trenējas visu cauro gadu dien dienā un viņiem vienkārši fiziski atliek ļoti maz laika, ko veltīt savai seksuālajai dzīvei, tāpēc tieši olimpiāde ir tā vieta, kur sportisti var nedaudz atpūsties un, protams, neizbēgami galvā uzreiz arī rosās domas par tuvību, par kuru līdz šim domāt nebija atlicis laika.

Savukārt sporta zinātnieks un Olimpiādes apmācību treneris Maiks Jongs (Mike Young) intervijā BuzzFeed Health visu izskaidro nedaudz detalizētāk:

“Daudzi uzskata un stingri pieturās pie apgalvojuma, ka vīrieša spēks ir viņa spermā un tiek ievērota teorija, ka tieši atturēšanās no seksa, saglabā augstu testosterona līmeni un pat palielina to, BET patiesībā visi līdz šim veikti pētījumi šo mītu pilnībā apgāž!”

Pētījumos tika konstatēts, ka tieši nodarbošanās ar seksu palielina testosterona līmeni un tas attiecīgi palīdz sportistam uzrādīt labākus rezultātus!

Tad sanāk, ka ļaušanās mīlas priekiem pirms lielā izgājiena sporta disciplīnā palīdzēs? Jā, bet tikai gadījumā, ja tas notiek ātrāk, kā divu stundu laikā pirms plānotā sporta sacensību sākuma, jo ķermenim nepieciešamas vismaz 2 stundas, lai pēc mīlas priekiem pilnībā “uzlādētos”!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment