Kārtējā imigrantu zvērība… Nogalina vēl nedzimušu mazuli un sievieti atstāj nomirt…

Viņa atpazinusi divus (attēlā pa labi: bijušais draugs Ashraf Ammar Marghami un divi uzbrucēji Imad (pa kreisi) un Tarek (pa labi)). Sieviete pazina viņu balsis, jo visi iepriekš bija tikušies. Visa šī kompānija arīdzan bija Lībijas pilsoņi. Viņa gan norādīja, ka šo vīriešu vārdi varētu nebūt īstie, jo iebraucēji bieži maina identitātes. Vienam no viņas bērna tēva draugiem pat esot vairākas Zviedrijā izdotas identitātes kartes.

Ceturto vīrieti cietusī nepazina.

Sieviete, rādot brūces zem acīm, pa kurām viņa tika sista, un traumētās rokas, kuras tika sasietas, viņa apraksta, kā noziedznieki fiziski piespieda viņu pie gultas un sasēja rokas priekšā ķermenim.

“Viņi uzgrieza mūziku pilnā skaļumā, lai neviens nedzirdētu, kas notiek. Es atceros, ka viņi teica, ka ir nedēļas nogale un tāpēc kaimiņiem tas neliksies aizdomīgi,” stāsta sieviete.

Pēc tam divi no viņiem nostājušies sardzē pie durvīm, bet Ašrafs kopā ar cietušajai nepazīstamo personu sākuši veikt procedūru. Pēc visa spriežot, nozieguma līdzdalībniekam bijušas zināšanas tajā, ko viņš dara, raksta “Malta Independent”.

“Viņi piespieda mani norīt tabletes draudot ar nazi. Tad injicē kaut ko manā rokā. “

Pēc tam viņas draugs, kurš iejutās arī “ārsta” lomā, sasēja viņas rokas aiz muguras.

“Viņi aizbāza man muti, un tad ar varu papleta manas kājas un sāka manī ievadīt zāles.”

“Es dzirdēju kādu sakām, lai mans draugs iesit man pa vēderu, lai bērns varētu “iznākt” ārā,” piedzīvotās šausmas atceras sieviete.

Tad sākušies sitieni pa vēderu.

“Ja es centos kustēties, man dūra ar nazi!”

Pēc kāda brīža sieviete zaudēja samaņu.

Slimnīcā kopumā viņai konstatētas 9 durtas brūces – trīs kreisajā rokā, sešas kreisajā augšstilbā. 

Sievieti atrada piecas stundas pēc šaušalīgajiem notikumiem. Sievieti uzgāja viņas pašas 15 gadus vecā meita un kāds draugs. Meitene bija meklējusi savu māti un teikusi ģimenes draugam, ka mātes partnera (Ašrafa) dzīvesvietā dzirdama ļoti skaļa mūzika un ka droši vien mamma meklējama tur. Durvis neviens neatvēra, tāpēc viņi tās izgāza, un skatam pavērās šausminošā aina dzīvoklī.

“Viņi atrada mani kailu un sasietu vannasistabā,” stāsta cietusī.

Jau slimnīcā viņai pateikts, ka sieviete bijusi piecas minūtes no nāves – tik vārga bijusi sirdsdarbība.

Bērns viņas vēderā bija miris.

 

Pēc šīs sievietes šokējošās atklātības ko līdzīgu viņai pastāstījušas vēl divas citas sievietes – viena ir 21 gadu veca studente, bet otra ir precējusies sieviete, kura negrib publiski dalīties šajā pārdzīvojumā.

Tikmēr zināms, ka četri Lībijas izcelsmes vīrieši salu ir pametuši un atrodas Zviedrijā, Stokholmā. Izskan runas, ka viņiem bijuši arī plāni par Poliju.

“Kā viņi var ceļot brīvi?” nesapratnē ir cietusī sieviete.

“Viss, ko es vēlos, lai viņi tiktu saukti pie atbildības, ne tikai mana nogalinātā bērna dēļ, bet arī tādēļ, lai pasargātu ikvienu no šādu zvērības iespējamās atkārtošanas,” nobeidzot sarunu saka cietusī sieviete.

Portāls Independent.com.mt lūdz atsaukties arī citus cietušos un lūdz sniegt jebkādu informāciju par attēlā redzamajiem trim vīriešiem un ziņot par tiem Maltas vai Zviedrijas policijai.

Avots: independent.com.mt

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment