Kas mūs sagaida 2022. gadā: Vangas prognozes, kas šokēs pasauli

Vangu var droši saukt par slavenāko pasaules pravieti. Un, lai gan gaišreģe jau sen ir mirusi, viņas prognozes joprojām piepildās. Mēs jums pastāstām, kāpēc tas notiek un kas mūs sagaida tuvākajā un turpmākajā nākotnē.

Kas ir Vanga?

Vangelia Pandeva Gušterova dzimusi 1911. gada 31. janvārī. Savas spējas viņa saņēma 12 gadu vecumā, kļūstot par viesuļvētras upuri. Viesulis pacēla Vangu un nosvieda viņu zemē, aizmetot vairākus metrus tālāk. Pēc aculiecinieku stāstītā, viņa tika atrasta tikai dažas stundas vēlāk. Meitenei tika sabojāta redze un viņa kļuva akla.

Kādu laiku Vanga dzīvoja neredzīgo patversmē, bet drīz vien atgriezās savā ģimenē, kur palīdzēja audzināt jaunākus bērnus un vadīt māju. Vangas pārdabiskās spējas kļuva zināmas Otrā pasaules kara laikā – tad viņa vispirms sajuta “neizskaidrojamu radījumu” ietekmi un sāka stāstīt, kur var atrast pazudušos militārpersonas, kā arī teica, vai viņi ir dzīvi vai miruši.

Apbrīnojamas spējas viņā parādījās, kā liecina aculiecinieki, 1939. gadā – tad, neskatoties uz smagu hipotermiju un saaukstēšanos, kas parādījās pēc daudzu stundu ilgas stāvēšanas basām kājām uz aukstās grīdas, viņa atveseļojās.

Vanga nomira 1996. gadā, atsakoties no krūts vēža ārstēšanas – viņa nepiekrita operācijai, kas varētu pagarināt viņas dzīvi. Gaišreģa dzimšanas simtgadē, 2011. gadā, Rupitā, kur Vanga dzīvoja pēdējos divdesmit gadus, tika uzstādīts piemineklis. Tajā pašā ciematā par Vangas līdzekļiem tika uzcelta Svētās Paraskevas kapela.

Vangas biogrāfi runā par tūkstošiem gaišreģu pareģojumu, no kuriem daži piepildījās, un daži palika tikai vārdi. Vangas prognožu saraksts ir plašs, viņa runāja gan par vietējiem notikumiem un cilvēkiem, gan par vērienīgām pārmaiņām.

Lasi vēl: Sarakstā ir četri zodiaka zīmju pāri, kas ir ideāli piemēroti viens otram

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment