Kebabi uz kociņa ar ceptiem dārzeņiem

Šo ēdienu, lai arī sākumā varētu vēlēties dēvēt par lula kebabiem, tomēr tas īsti neatbilst klasiskajai versijai.

Tā vietā šī ir brīva un radoša interpretācija, kas sniedz iespēju eksperimentēt ar sastāvdaļām un garšām.

Iedvesmu esmu smēlies no sava ceļojuma uz Ungāriju, kur es atklāju paprikas daudzveidīgo garšu un aromātu.

Paprika ir kļuvusi par neatņemamu sastāvdaļu arī manā virtuvē, un šajā receptē tā tiek pievienota maltajai gaļai, lai sniegtu tai patīkamu asumiņu un dziļumu.

Mani izvēlētie ceptie dārzeņi, kas papildina šos kebabus, ir baklažāni un cukini, jo to maiga tekstūra un sulīgums lieliski sader ar gaļas ēdieniem.

Taču, ja jums ir vēlme variēt un pievienot dažādību piedevās, šampinjoni un paprika ir lieliska izvēle. Ceptie dārzeņi piešķir šai maltītei papildus dziļumu un bagātīgu garšu kombināciju, kas ir lielisks fons sulīgajiem gaļas kebabiem.

Šis ir ēdiens, kurā varat ļauties radošumam – garšvielu izvēli un dārzeņu variācijas var pielāgot katras ģimenes vai personīgajām garšas vēlmēm.

Lai arī šie kebabi ir nedaudz atšķirīgi no tradicionālajiem lula kebabiem, tie sniedz jaunu un aizraujošu garšas pieredzi, kas noteikti pārsteigs ikvienu pie galda.

Sastāvdaļas 6 porcijām :

Par kebabiem sajaukta malta gaļa 900 grami ķiploku 2 zobs malta paprika 1 tējk. maltas ķimenes 1 tējk. sāls un pipari pēc garšas Cepti dārzeņi mazs baklažāns 3 gab. cukini ir mazi 3 gab. augu eļļa 2 ēd.k. provencal garšaugi 1 tējk. sāls pēc garšas

Apvienojiet malto gaļu ar garšvielām, rīvētu ķiploku un sāli. Samaisa un labi saputo. Es to daru ar K veida sprauslu Kenvudā.

Sadala 6 daļās un uz iesmiem veido desiņas.

Šeit jūs, starp citu, sapratīsit, vai maltā gaļa ir labi izsista – ja paceļat kebabu aiz kociņa, maltajai gaļai nevajadzētu nokrist. Dārzeņu gatavošana. Sagriež vidēja izmēra gabaliņos, liek bļodā, pievieno sviestu, sāli un Provansas garšaugus.

Samaisa, liek ugunsizturīgā formā un liek cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 180 grādiem. Cep, līdz gatavs, procesa laikā pāris reizes apmaisot. Tas aizņems apmēram 25 minūtes. Cepiet kebabus no visām pusēm uz vidēji augstas uguns, līdz tie ir gatavi. Pasniedz ar dārzeņiem.

Leave a Comment