Ko mums nesīs nākamais gads: astroloģiskā prognoze visām zodiaka zīmēm 2022. gadam

2022. gads daudzējādā ziņā turpina aizejošā 2021. gada tēmu. Gads iesāksies ar apstākļu pārbaudēm un vairākiem ierobežojumiem finanšu, attiecību un mīlestības tēmās, tāpēc mums visiem apzināti jāizrāda vairāk rūpju un mīlestības pret sevi un mūsu ģimenēm, pat ja šķiet, ka tās to nav pelnījušas (atslēgvārds – šķiet!). Pavasara vidus var būt notikumiem bagāts – gan tiešā, gan pārnestā nozīmē. Lietaino pavasari nomainīs karsta vasara, kas beidzot izkustinās mūs no apturētās animācijas stāvokļa, kurā esam pēdējo gadu. Daudzām zodiaka zīmēm būs iespēja atsākt noteiktas dzīves jomas. Astroloģe Jeļena Nordgeimere ir sagatavojusi mūsu lasītājiem detalizētu prognozi nākamajam gadam katrai zodiaka zīmei.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Zīmes pārstāvjus sagaida notikumiem bagāts gads. 2022. gads sniegs vairākas jaunas iespējas, jautājums tikai, vai spēsi tās īstenot. Gada sākums piemērots darbam ar zemapziņu un emocijām, ceļojumiem. Ir laiks veikt “atiestatīšanu”, uzkrāt enerģiju un rīcības plānu līdz aprīļa beigām. Kopš maija vairs nevar sēdēt, laiks rīkoties! Ir iespēja iekļauties perspektīvā projektā vai atklāt jaunus talantus. Parādiet savu dabisko drosmi un iniciatīvu. Augusta beigās un oktobrī ieplāno atvaļinājumu vai nedaudz piebremzē, lai līdz gada beigām netiktu pie kaltēta citrona.

Vērsis (20. aprīlis – 20. maijs)

Jau 2021. gada nogalē Vērsis sajuta pārmaiņu vēju. Jaunais gads tikai turpinās iesākto deju, mainot tempu uz ātrāku. Daudziem Vēršiem 2022. gads būs liktenīgs un nozīmīgs. Kādam tā būs darba maiņa, citam bērnu vai mazbērnu piedzimšana, talantu un spēju attīstība. Jau kopš janvāra ir vērts iesaistīties aktīvā darbā. Nozīmīgi cilvēki un vērtīga informācija būs visur – Vērsim vienkārši jāatskatās atpakaļ un jābeidz kautrēties. Pārvērtiet savas zināšanas naudā. Pastāv iespēja nodrošināt sev stabilus papildu ienākumus.

Dvīņi (no 21. maija līdz 20. jūnijam)

Dvīņiem vajadzētu būt gataviem aktīvam dzīves gadam. Pirmais pusgads ir piemērots detalizētai izpētei un projektu sagatavošanai, un tikai no jūnija ir īstais laiks īstenošanai. Strauji iegrimstot darbā, Dvīņi riskē “izkrist” no attiecībām, tāpēc viņus gaida dvēseles radinieka neapmierinātība. Skandālu un pat plīsumu risks ir augsts no oktobra līdz novembrim. Šīs zīmes pārstāvjiem būs jājūtas kā virves staigātājam, kurš nemitīgi meklē līdzsvaru.

Vēzis (21. jūnijs–22. jūlijs)

Zīmes pārstāvjiem ir jāpārskata savas vērtības un jāmaina uzvedības stratēģija, lai sasniegtu savus mērķus, tikai šajā gadījumā viņi varēs atrast nepieciešamo atbalstu. Nav laika skābēt – gada sākums ir uzlādēts ar neticami daudz enerģijas un Vēžiem tas noteikti jāizmanto. Tāpēc ir vērts parādīt organizētību, pieturēties pie plānotā kursa, kamēr rezervē ir drošības spilvens un plāns B neliks sevi gaidīt ilgi un apciemos Vēžus aprīlī un maijā, bet pēc tam atgriezīsies oktobrī kā cimdus aizmirsis ciemiņš.

Lauva (23. jūlijs–23. augusts)

Lauvu gaida emocijām, jaunām paziņām un negaidītām perspektīvām bagāts gads. Notikumu intensitāte un skaits var pat likt galvai griezties, piemēram, pēc ilga brauciena karuselī. Lauvām nav jābaidās uzņemties vairākus darbus vienlaikus, svarīgi vienmērīgi sadalīt slodzi, jo stresa pietiks arī bez tā – periodiski par sevi liks manīt steidzamus projektus un slepenus nelabvēļus. Šādos brīžos ļoti svarīgs būs mīļotā cilvēka atbalsts, tāpēc attiecības nevajadzētu nobīdīt uz pēdējo vietu.

Jaunava (no 24. augusta līdz 23. septembrim)

 2022. gadā Jaunavām vajadzētu koncentrēt savus spēkus uz profesionālo izaugsmi un sevis pilnveidošanu, uz statusa paplašināšanu un mainīšanu. Jaunavai raksturīgās īpašības – smags darbs un uzmanība detaļām – palīdzēs viņiem ceļā uz profesionāliem panākumiem un izaugsmi. Pavasarī izrādījuši divkāršu degsmi, šīs zīmes pārstāvji jau tuvāk ziemai var “novākt ievērojamu ražu, tostarp palielināt savu finansiālo stāvokli. Taču gada svarīgākā tēma Jaunavai būs attiecības, tāpēc kurš gan var ar vieglu sirdi sagaidīt romantiskus randiņus un galvu reibinošus romānus.

Lasi vēl: Vai vēlaties uzzināt, kas jūs sagaida nākotnē? Izvēlieties vienu spoguli un vērojiet savu likteni

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment