Ko Nicas terorists pateica policistiem 9 stundas pirms uzbrukuma, kad viņu iztaujāja likumsargi!?

Terorists, kas ir atbildīgs par šodien Nicā notikušo masu slepkavību, savu spēkratu bija atstājis uz ielas jau 9 (!) stundas pirms uzbrukuma. Kad policisti jautājuši, kāpēc auto tur novietots, šoferis atbildējis, ka pārvadā saldējumu. Policisti vīrieti iztaujāja, taču atļāva nepārvietot kravas mašīnu. Tā uzbrucējs mierīgi gaidīja īsto brīdi, kad uzbrukt. Francijā valsts svētkos un svētdienās kravas mašīnas nedrīkst atrasties uz ceļa, izņemot, ja tiek piegādāta prece..

Traģiskā uzbrukuma veicējs ir 31 gadus vecais Tunisijas izcelsmes francūzis Muhameds Lahouaiej Bouhlels. Precējies, 3 bērnu tēvs, kas nodarbojies ar preču pārvadāšanu. Viņš jau iepriekš bija nonācis policijas redzeslokā par vardarbīgu rīcību, par zādzībām, par kautiņu krogā, ieroču lietošanu un sadzīves strīdiem ģimenē. Tomēr līdz šodienai nebija aizdomu, ka vīrietim būtu saistība ar teroristiem, un viņš nebija specdienestu vērojamo cilvēku sarakstā.

z

z1

Uzbrucēja kaimiņi Bouhlelu raksturo kā vientuļu un klusu cilvēku, kas nekad neatņēma sveicienu. Reiz viņš pavadīja 15 dienas cietumā, jo aizmiga pie smagās automašīnas stūres un ietriecās 4 vieglajās automašīnās.

Šodienas terorakta aculiecinieki ziņo, ka vīrietis braucis zigzagā, lai izraisītu pēc iespējas lielāku haosu pūlī.

Avots: Daily Mail

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment