Ko par cilvēku saka viņa dzimšanas datums!

baby-718146_960_720

Mūsu piedzimšanas gads, gadalaiks, mēnesis, diena un laiks ietekmē mūsu dzīvi un dažādas rakstura iezīmes. Tāpēc noskaidrosim, kāds ir mūsu dzimšanas cipars. To iegūst, saskaitot dzimšanas gadu, mēnesi un datumu, kad cilvēks ir piedzimis.

Piemēram, 1950. gada 3. marts. Lūk, kā iegūstam savu dzimšanas ciparu:

19 (datums) + 3 (mēnesis) + 1950 = 1972

1 + 9 + 7 + 2 = 19

1 + 9 = 10

1 + 0 = 1

Tātad – šis konkrētais dzimšanas cipars ir 1.

Lūk, ciparu atšifrējums: Ja tavs dzimšanas cipars ir:

1 – tu esi INICIATORS
2 – tu esi MIERA MEKLĒTĀJS
3 – tu esi DZĪVES SVINĒTĀJS
4 – tu esi KONSERVATĪVI DOMĀJOŠS
5 – tu esi cilvēks, kas SAKA, KO DOMĀ UN DARA, KO GRIB
6 – tu esi ROMANTIĶIS
7 – tu esi INTELEKTUĀLIS
8 – tu esi LIELAIS ĶĒRIENS
9 – tu esi IZPILDĪTĀJS

Ko šie cipari nozīmē?

1. Iniciators – šie ir cilvēki, kuriem arvien rodas jaunas idejas bez nekādām grūtībām. Tomēr viņiem ir tendence būt nedaudz iedomīgiem un augstprātīgiem. Viņi ir godīgi, taču viņiem ir grūti pieņemt citu idejas.

2. Miera meklētājs – šie cilvēki ir dzimuši diplomāti. Viņi lieliski zina citu cilvēku vajadzības un bieži domā un rūpējas par citiem vairāk nekā par sevi. Viņiem nepatīk būt vieniem. Šie cilvēki novērtē draudzību. Viņi var būt kautrīgi, taču viņiem ir jācenšas paaugstināt savu pašapziņu.

3. Dzīves svinētājs – šie cilvēki ir radoši, sociāli aktīvi, apburoši un bezrūpīgi. Viņiem bieži ir grūtības saredzēt kāda projekta gala iznākumu, pirms tas ir pienācis. Viņiem patīk redzēt laimīgus cilvēkus, tāpēc šie cilvēki darīs visu iespējamo, lai apkārt būtu pēc iespējas vairāk priecīgu cilvēku. Viņi ir populāri citu cilvēku vidū, taču reizēm uz pasauli skatās ar nereālu skatu.

4. Konservatīvi domājošs – šiem cilvēkiem patīk tradīcijas, rutīna un kārtība. Viņiem patīk smagi strādāt, un viņi nebaidās strādāt vaiga sviedros. Viņiem patīk atrasties ārpus telpām un pie dabas krūts. Šiem cilvēkiem ir nosliece būt stūrgalvīgiem, un viņiem ir jāiemācās būt elastīgākiem un jaukākiem pret apkārtējiem.

5. Cilvēks, kas saka, ko domā un dara, ko grib – šie cilvēki ir pētītāji un izzinātāji. Viņi, tēlaini izsakoties, dejo pie savas mūzikas un mēdz ignorēt apkārtējos cilvēkus. Bieži vien šie cilvēki labprātāk paliktu vienatnē. Šiem cilvēkiem vajadzētu novērtēt burvību, kas rodas, sadarbojoties ar citiem.

6. Romantiķis – šie cilvēki domā, ka viņiem vienmēr ir jābūt noderīgiem un laimīgiem. Viņiem ir svarīga ģimene, un šie cilvēki izjūt lielu vēlmi rūpēties par citiem. Viņi ir uzticami, un no šiem cilvēkiem sanāk brīnišķīgi skolotāji. Taču šiem cilvēkiem ir jāatceras, ka ir jākoncentrējas uz lietām, ko viņi var mainīt, nevis uz to, ko nespēj mainīt.

7. Intelektuālis – šie cilvēki ir tie, kas meklē apslēpto informāciju. Kolīdz viņi atklāj kaut ko jaunu, tā vēlas par to paziņot visai pasaulei. Viņus neietekmē pašu emocijas. Lēmumi tiek pieņemti, izmantojot loģiskus secinājumus. Šie cilvēki uzskata, ka sacensībās uzvar lēnie un nosvērtie. Viņi bieži ir filozofiski. Šie cilvēki lieliski glabā citu noslēpumus, taču neapjauš, ka visi nav sajūsmā par viņu interesēm un atklājumiem.

8. Lielais ķēriens – šie cilvēki ir problēmu risinātāji. Viņi mēdz būt profesionāli un savu sasniegto tur augstā godā. Viņi ar lepnumu dara savu darbu, taču jābūt uzmanīgiem, lai nekļūtu varas kāri.

9. Izpildītājs – šie cilvēki ir izklaidētāji. Viņi mēdz būt laipni un izrāda rūpes, bieži vien atdodot savu pēdējo naudu citiem. Viņi spēj iepatikties un ātri sadraudzējas. Šie cilvēki bieži mainās un saplūst ar apkārtējo vidi, un cilvēkiem. Šiem cilvēkiem ir jāiemācās lielāka patstāvība.

Avots: luxurywayofliving.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment