Ko saka tavas zodiaka zīmes nosaukums un ko tas tev nozīmē

Jaunavas garīgais dzīvnieks – Jaunava (23. augusts – 22. septembris).

Šajā zodiaka garīgo dzīvnieku sarakstā ir vairākas zīmes, kas nav tieši saistītas ar garīgajiem dzīvniekiem. Gara dzīvnieka Jaunavas vietā mums ir jauna sieviete, Jaunava, kas pārstāv šo zodiaka zīmi. Neļaujiet tam jūs apmānīt, Jaunavas gultā ir ļoti jutekliskas, un tām ir aktīva intīmā dzīve.

Dzimušās Jaunavas attēlo jaunava vai meitene, kas nes kviešu kātu. Jaunava simbolizē Jaunavas vajadzību palīdzēt un kalpot, savukārt kvieši simbolizē viņu spēju atdalīt kviešus no pelavām.

Viņas zīme – burts “M” ar pagriezienu uz iekšu atspoguļo Jaunavas introspekciju. Jaunava pārvalda 6. zodiaka māju, Veselības namu, un interesanti, ka šī māja valda pār visiem mājdzīvniekiem.

Māja ir atbildīga par ikdienas darbiem, mācīšanos, drosmi, spēku un kalpošanu citiem. Atbilstoši viņu stāvoklim zodiakā, šī zīme ir vislabākā, ja viņu ikdienas dzīvē ir konsekvents un vienmērīgs modelis. Jaunavas ir viena no gādīgākajām zodiaka zīmēm, un viņām patīk iet pāri un tālāk, lai palīdzētu saviem mīļajiem. Emocionāli inteliģenti, šiem dāsnajiem cilvēkiem patīk, ja viņu centieni tiek novērtēti.

Praktiski, organizēti un pazemīgi ir vārdi, kas raksturo Jaunavas vīrieti. Sakarā ar to, ka viņiem ir jābūt sakārtotiem un savā dzīvē, šī zīme koncentrējas uz dažām īpašām prioritātēm, nevis uz daudzām atšķirīgām nodarbēm. Viņi velta sevi tikai noteiktam skaitam darbību un seko tām ar visu savu uzmanību un enerģiju, lai tajās gūtu panākumus.

Svaru garīgais dzīvnieks – Svari (23.septembris – 22.oktobris).

Trešā zīme ar pazudušo zodiaka totēma dzīvnieku ir Svari. Šeit šo zīmi pārstāv Svari. Pats vārds Svari cēlies no latīņu vārda “svari”, kas tulkojumā nozīmē “svaru pāris”.

Šī ir lieliska simboliska un burtiska šīs zīmes interpretācija, jo tā parāda šīs zīmes vēlmi saglabāt līdzsvaru visos dzīves aspektos.

Ir zināms, ka Svari ir gādīgi, mīloši un mākslinieciski, un Gulbis tradicionāli simbolizē eleganci, mīlestību un harmoniju. Tās ir arī planētas Venēras pazīmes, kas ir Svaru valdošā planēta. Ņemot vērā Svaru tieksmi uz romantiku un attiecībām, gulbis varētu būt šīs zīmes zodiaka garīgais dzīvnieks.

Mēs visi esam redzējuši filmas, kur divi gulbji saplūst, lai izveidotu sirdi. Šī gaisa zīme ir apsēsta ar simetriju, radot līdzsvaru savās, kā arī apkārtējo dzīvēs.

Lai tas tev nav pārsteigums, bet šī zīme valda zodiaka 7.mājā, Līdzsvara namā. Šī māja rada līdzsvarotību, diplomātiju un līdzsvaru. Tāpat kā Auns, arī Svari ir kardināla zīme, un tie ir mantojuši dinamisku uzvedību, kā arī uzņēmējdarbības garu, padarot abas zīmes ļoti saderīgas viena ar otru.

Skorpions — Skorpions (no 23. oktobra līdz 22. novembrim).

Pretrunīgāko zodiaka zīmi pārstāv Skorpions, un tā nav nejaušība. Apskatīsim, kāpēc totēma dzīvnieku Skorpions pārstāv Skorpions. Skorpions atspoguļo šīs zīmes spēju slēpties ēnā, vērot un būt modram par jebkādiem iespējamiem draudiem savā vidē.

Ir dažas iezīmes, kas piemīt Skorpiona garīgajam dzīvniekam un zīmei, taču spēcīgs izdzīvošanas instinkts un jutīgums pret briesmām ir viņu kopīgās iezīmes.

Vai zinājāt, ka Skorpions ir senākais sauszemes dzīvnieks, kas dzīvojis uz mūsu planētas? Ir zināms, ka kopā ar spēcīgu izdzīvošanas instinktu Skorpioni pielāgojas jebkurai videi. Viņi patiešām ir pēdējie, kas stāv nemierīgajos laikos.

Šī zīme pārvalda 7. māju, ko sauc par “Transformācijas namu”, kas saistīta ar nāves un atdzimšanas cikliem. Ja jūs piederat šim zodiakam, tad ziniet, ka jums ir spēks alķīmizēt jebkuru situāciju un spēja pārveidoties par savu labāko versiju.

Tā kā šī ir fiksēta zīme, Skorpionam nepatīk izmaiņas plānos. Skorpions ir lojāls un uzticams, tāpēc Skorpioni vīrieši ir labākie vīri. Skorpioni ir kaisles pilni pret visiem savas dzīves elementiem. Viņi ir intuitīvi, atjautīgi, strādīgi un apņēmīgi.

Viņu aizraušanās, kā arī reta dāvana dziļai izpratnei, ļauj viņiem veidot dziļas attiecības ar citiem, un viņiem ļoti rūp tas, kam viņi tic.

Strēlnieka garīgais dzīvnieks – Kentaurs (23.11. – 21.12.).

Strēlnieks ir pēdējā no trim zodiaka uguns zīmēm un pārvalda Mērķa namu. Šo zīmi pārvalda planēta Jupiters, kas astroloģijā tiek uzskatīta par dievu karali. Strēlnieka gara dzīvnieks Kentaurs simbolizē dualitāti un paradoksu. Ir arī parādīts, ka šim zodiaka totēma dzīvniekam ir bulta, ko var interpretēt divējādi.

Pirmkārt, Strēlniekiem ir jāmeklē augstāka garīgā dzīves jēga, un kā uguns zīme viņi ir pazīstami arī kā patiesi un tiešam dzīvē. Uguns zīmēm nepatīk dauzīties pa krūmiem, un tas var padarīt tās mazāk apmierinātas attiecībās.

Un otrkārt: puscilvēks- puszirgs Strēlnieks – arī dzīvnieku gars liek domāt, ka šīs zīmes iedzimtajam piemīt mežonīga puse. Ja esat iemīlējies Strēlniekā, ziniet, ka šai zīmei patīk pazust savvaļā, doties piedzīvojumos un dzīvot uz sliekšņa.

Tāpat kā tās uguns zīmes dvīņi Lauva un Auns, arī šī zīme ir sīva un neatkarīga. Viņi tuvojas dzīvei ar nolūku pārbaudīt to visā tās nelīdzenumā un attīstīties riskantās situācijās.

Ja esat Strēlnieks, tad jūsu aicinājums piedzīvot pēc iespējas vairāk un iegrimt dažādās kultūrās ir īsta un neizdzēšama jūsu zīmes īpašība. Izmantojiet savu autonomijas un emocionālās inteliģences kombināciju, lai mainītu cilvēku dzīvi. Ļaujiet savai kaislībai jūs vadīt.

Garīgais dzīvnieks Mežāzis – Jūras kaza (22. decembris – 19. janvāris).

Tieši blakus mītiskajam Kentaura Strēlniekam ir Jūras kaza, kas pārstāv Mežāža garīgo dzīvnieku. Kazas ķermeņa un zivs astes simboliskā nozīme liecina, ka Mežāzis spēj prasmīgi kontrolēt gan materiālo, gan emocionālo sfēru.

Šī zīme pārvalda Uzņēmumu namu un galvenokārt pārstāv ambīcijas un kontroli, padarot tās par vienu no bagātākajām zodiaka zīmēm. Šī ir pēdējā Zemes zīme zodiakā. Ar savu valdošo planētu Saturnu (kurš pārvalda laika dimensiju) un kardinālo modālu Mežāzis kā galvenās iezīmes parāda pacietības un vadības sajaukumu.

Tāpat kā viņu zodiaka dzīvnieks, šī zīme var uzkāpt veiksmes kalnā ar savu nelokāmo fokusu un apņēmību.

Saturna valdīšanas laikā Mežāži ir neticami saistīti ar laika jēdzienu. Protams, tas padara šīs zīmes cilvēkus punktuālus un izcilus laika plānošanā. Mežāžiem laiks ir eksistenciāla realitāte, un viņi saprot, ka dzīve ir īsa, un tāpēc viņi vienmēr steidzas sacensties ar laiku. Palēnināšanās viņiem nav risinājums, jo viņi ir globāli un kardināli un vēlas dzīvē daudz sasniegt.

Katrai zodiaka zīmei ir vājums, un Mežāzis nav izņēmums. Piesardzības vārds jums, dārgais Mežāzis – atcerieties, ka ne visi var atbilst jūsu biznesa un dzīves standartiem. Atcerieties, ka jūs nevarat uzspiest citiem savu personīgo standartu kā vienīgo patieso. Ikvienam patīk tava iedvesmojošā daba, taču ne visi tevi pavadīs līdz kalna virsotnei.

Ūdensvīra garīgais dzīvnieks – Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris).

Atvainojiet, Ūdensvīrs, jūs esat pēdējā zodiaka zīme, kurai nav gara dzīvnieka, kas jūs attēlotu zodiakā. Tas atrodas 11. mājā, Svētības namā. Ūdensvīrs ir pašpārliecināta, neatkarīga humāna un intelektuāla būtne. Var droši teikt, ka šī ir visgudrākā zodiaka zīme.

Ūdensvīra garīgais dzīvnieks vai drīzāk tā simbols ir Ūdensvīrs. Ūdensvīrs simbolizē pasaulei mūžīgo dzīvību. Ūdens tiek uzskatīts par dzīvinošu spēku, un tas arī aizskalo pagātni, kas varētu darboties kā enkurs, radot vietu jaunam sākumam un lielākai iespējai.

Šo zīmi pārvalda Urāns, un planēta pārvalda inovācijas un tehnoloģisko progresu. Ūdensvīri ir pazīstami ar savu optimismu, pašapziņu un asprātīgo humora izjūtu. Tāpat kā Dvīņi, arī šī gaisa zīme ir tālredzīga un vēlas padarīt pasauli labāku. Ūdensvīra spēcīgākā īpašība ir viņa futūristiskā domāšana, kuras pamatā ir spēcīga empātija un intuīcija.

Kad Ūdensvīrs ir iemīlējies, viņš nevairās no saistībām. Ūdensvīrs, lasot šo, varētu pie sevis domāt: “Nu, es to visu zinu”, un mēs iesakām jums ievērot tieši šādu piesardzību. Jā, jūs noteikti zināt daudz, bet ne visu. Neieslīgstiet savu perfekcionisma ideālu lokā, apzinieties, kad esat pārāk ideālistisks.

Zivju garīgais dzīvnieks – Zivis (19. februāris – 20. marts).

Zivis ir labi saistītas ar dzīvnieku un garīgo sfēru. Šī zīme ir pēdējā zodiaka zīme un pārvalda Upura namu. Šīs zīmes valdošā planēta ir Neptūns, un tā simbolizē vientulību un privātumu.

Zivju zodiaka zīme attēlo divas zivis, kas peld pretējos virzienos, pārstāvot konfliktu un dualitāti. Tāpat kā zivīm, arī Zivīm ir vairāk, nekā šķiet, dziļi okeāna dzīlēs, kur tās glabā savas lielās sirdis.

Tāpat kā viņu zodiaka dzīvnieku – garu, arī Zivis ir grūti saprast metaforiskā nozīmē, un tās ir viena no zodiaka zīmēm, kas var salauzt tavu sirdi.

Šī zīme lieliski prot braukt pa dzīves viļņiem, iet straumei līdzi – viņām dabisks un iedzimts process. Bet, tā kā dzīvē ir savs bēgums un bēgums, šīs īpašības negatīvā puse ir tāda, ka Zivis bieži nonāk situācijās, kurās tās nevēlas atrasties. No tā var viegli izvairīties, ja šī zīme iemācīsies pastāvēt par sevi un izsvērt situācijas plusus un mīnusus.

Lasi vēl: Horoskops 2022. gada jūnijam pēc zodiaka zīmēm no slaveniem astrologiem: Pāvels Globa, Tamāra Globa, Vasilisa Volodina, Mihails Levins

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment