Ko saka zvaigznes? Finanšu horoskops visām zodiaka zīmēm 2022. gada jūlijam

 

Jaunava

Biznesa horoskops Jaunavai sola panākumus līderības jomā. Pat ja Zemes cilvēks vienmēr ir vairījies no līdera lomām un nav vēlējies uzņemties papildu saistības, tas būs jādara jūlijā. Un, kas ir ievērības cienīgs, Merkūra aizbildnis veiksmīgi tiks galā ar uzdevumu, kas izpelnīsies kolēģu cieņu un sava amata meistara titulu. Otrā vasaras mēneša beigas dos iespēju tērēt naudu izdevīgi: Jaunavu sagaida patīkams ārzemju ceļojums.

Svari

Tuvākajā nākotnē Svari varēs pelnīt naudu ar radošumu. Ja gaisa zvaigznāja cilvēks nodarbojas ar tādām jomām kā žurnālistika, režija, interjera dizains, tad viņu sagaida daudz daudzsološu un ienesīgu projektu. Bet pat “sausais” tehniķis var rēķināties ar naudas plūsmas pieaugumu: pēkšņi viņa hobijs patiks citiem, un viņi vēlēsies iegādāties rokdarbus, samaksājot par Venēras palātas pūlēm.

Skorpions

Skorpiona labošanas ideja ir sagatavot uzticamu drošības spilvenu, apliecina finanšu horoskops jūlijam. Šī iemesla dēļ viņš atteiksies tērēt un tērēt sev, ietaupot katru santīmu. Un, ja pašam ūdens stihijas pārstāvim tas patīk, tad viņa radiniekus šāda uzvedība attur. Astrologi aicina netaupīt uz tuviniekiem un neatteikt viņiem mazas jaukas dāvanas.

Strēlnieks

Finanšu horoskops jūlijam iesaka Strēlniekiem pievērst uzmanību nekustamajiem īpašumiem, jo ​​tieši šī joma ļaus papildus nopelnīt. Ugunīgās zodiaka zīmes cilvēks var lēti iegādāties pievilcīgu dzīvokli vai pārdot kotedžu par cenu, kas pārsniedz tirgu. Būs labāk, ja šajā uzdevumā varēsiet piesaistīt speciālistu vai piesaistīt draugu, kurš izprot nekustamo īpašumu nozari.

Mežāzis

Šis mēnesis daudziem Mežāžiem būs izšķirošs naudas ziņā. Iespējams, kādam no viņiem jūlija pēdējās dienās izdosies laimēt lielu naudas summu vai atrast dāsnu sponsoru savas idejas īstenošanai, savukārt kāds, gluži pretēji, riskē zaudēt gandrīz visu, nepareizi aprēķinot spēkus. Taču arī šajā gadījumā Mežāži nepadosies, bet turpinās iet pretī savam sapnim, vienlaikus atdodot savu labāko.

Astro prognoze iesaka zīmes pārstāvjiem šomēnes investēt nekustamajā īpašumā. Nevajag riskēt ar lielu finanšu līdzekļu iepludināšanu biznesā, kas tikko sācis attīstīties, jo Mežāži var izdegt, ja viņi nespēs pareizi organizēt sava uzņēmuma darbu.

Tāpēc zvaigznes aicina būt modriem. Jo vairāk zīmes pārstāvji analizēs savu rīcību, jo lielāka iespēja viņiem būs gūt peļņu, ieviešot praksē iepriekš pārdomātas shēmas.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem nevajadzētu iesaistīties azartiskajos projektos un riskēt biržā, jūlijā tik krasi soļi izrādīsies bīstami un var novest līdz pilnīgam kraham. Ir vērts rīkoties pēc iepriekš izplānota plāna un vairāk ieklausīties citos. Tāpat iepirkšanos vēlams atlikt uz stabilāku periodu, jo šobrīd pastāv risks tērēt vairāk, nekā plānots. Tas novedīs pie maksājumu kavēšanās un nepieciešamības ņemt kredītus.

Zivis

Neskatoties uz to, ka Zivis pieturas pie visai askētiska dzīvesveida un netērē daudz no saviem ietaupījumiem, naudas makā paliek arvien mazāk. Jūlija finanšu horoskops uzsver: problēma ir tā, ka ūdens zvaigznāja cilvēks nevar atteikties no daudziem draugiem un biedriem, kuri nekaunīgi smeļas no viņa līdzekļus. Dāsnums ir atzīstama īpašība, taču ir nepieciešama arī spēja noteikt robežas.

Lasi vēl: Fenomenāla izaugsme: Globa nosauca zodiaka zīmes, kuras kļūs bagātas 2022. gada jūlijā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment