Krievijā rīkotajās barbariskajās “Bada spēlēs”, kurās būs atļauts VISS, plāno piedalīties arī LATVIETIS!

Šķiet, ka jā, jo dalībnieku šovam netrūkst. Arī Raimonds,puisis no Latvijas, ir nolēmis startēt šajā šovā un pašlaik, pēc balsojuma izskatās, ka viņam ir labas izredzes! Savā spēles pieteikuma profilā Raimonds ir aprakstījis savu motivāciju startēt šajā barbariskajā izdzīvošanas šovā.

Lai varētu piedalīties šovā Sibīrijas taigā, vispirms ir jāpiesakās, tad par viņiem ir jābalso, 1. maijā tika izvēlēti 120 cilvēki, kuri nokļūst nākamajā balsošanas kārtā, kas ilgs līdz 2017. gada 1. jūlijam, kad tiks atlasīti 30 balsojuma uzvarētāji, kuri varēsi piedalīties šovā, bet pārējie paliks “rezervistos.” Balsošana notiek spēles mājaslapā, game2winter.ru, kur joprojām ir iespējams balsot arī par Raimondu.

Raimonds Millers, 33 gadus vecais vīrietis no Dobeles, pēc profesijas metinātājs, pirms diviem mēnešiem rakstīja, ka atrodas 16. vietā pēc balsojuma.

Savā spēles pieteikuma profilā Raimonds raksta:

Sveicināti. Esmu avantūvrisks, dzīvi mīlošs piedzīvojumu meklētājs. Ierastā dzīve, ērtības, tehnoloģijas, garantēta iztika un drošība, dzīve modernajā sociumā-vai bez tā visa cilvēks var būt laimīgs? Uz šo jautājumu es vēlos rast atbildi dodoties dzīvot 9 mēnešus mežonīgajā Sibīrijas taigā. Dzīvojot grupā, kura sastāv no 6 cilvēkiem ieguldīšu visas savas zināšanas un prasmes, lai uzceltu pienācīgu mitekli skarbās ziemas pārciešanai, gādāšu par iztikas resursiem un sniegšu atbalstu bēdā nonākušajiem. Katra nodzīvotā diena papildinās mani ar jaunām zināšanām un pieredzi, darīs mani labāku un sniegs pilnīgi jaunu redzējumu uz pasauli, kurā dzīvojam. Nākotnē man noteikti būs bērni, kuriem varēšu stāstīt par saviem piedzīvojumiem, lai viņi var lepoties ar savu tēvu.

Novēlam Raimondam veiksmi un izturību šajā pārbaudījumā!

Avots: dzentlmenis.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment