Krievijas bobsleja federācija publiski “izņirgājas” par latviešu skeletonistiem brāļiem Dukuriem!

…raksta turpinājums no 1. lapas

Jau vēstījām, ka SOK diskvalificēja Soču olimpisko spēļu zelta medaļas ieguvēju Aleksandru Tretjakovu, līdz ar to, par čempionu kronēts tiks Martins Dukurs, bet bronzu iegūs Tomass.

Tretjakovs tika diskvalificēts uz mūžu no SOK rīkotajām sacensībām, jo pierādīta viņa vaina dopinga lietošanā. Zīmīgi, ka dēļ tādiem pašiem grēkiem, zelta medaļa tika atņemta arī bobslejistam Aleksandram Zubkovam, kurš šobrīd ir Krievijas bobsleja federācijas prezidents. Pēc Zubkova diskvalifikācijas par čempionu kļuva Oskars Mēlbārdis.

“Tā tam arī vajag būt. Ņikita Tregubovs kā pazīstamajā dziesmā nodzīvoja par sevi un par to otru puisi – Aleksandru Tretjakovu, kurš nevarēja piedalīties Pasaules kausa trešajā posmā Kanādas pilsētā Vistlerā, ne savas vainas dēļ,” raksta Krievijas bobsleja federācija.

“Trebugovs ieņēma otro vietu! Tas viņam ir pirmais pjedestāls šajā sezonā. Labāku atbildi nevarējā izdomāt! Korejietis atkal nebija konkurents. Tāpat kā agrāk Martins Dukurs, korejietis bija ārpus konkurences, no Ņikitas finišēja ar 75 sekundes simtdaļas ātrāk.”

“Jaunkronētais viltotais (фальшивый) čempions no Latvijas tik traki svinēja savu nedabisko uzvaru, ka palaida garām visu notiekošo uz pasaules. Viņs palika tikai sestais, izgāzis pirmo braucienu. Otrajā, mazliet uzlaboja rezultātu. Un no apkaunojuma, saņēma tikai “vienkārši neveiksmi”. Vecākais brālis Tomass glāba ģimenes godu, palikdams trešais.”


Zemāk ekrānšāviņš no Krievijas bobsleja federācijas oficiālā Facebook konta:

Avots: Sportazinas.com / Facebook Krievijas bobsleja federācijas konts

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment