Krišjāņa traģiskā bojāeja pēc darba balles Vecrīgā: Kas īsti notika?

Decembra vidū tika paziņots par kārtējo pazudušo cilvēku – no korporatīvās balles mājās neatgriezās 27 gadus vecais Krišjānis Zvejnieks. Diemžēl šim stāstam nebija laimīgu beigu, un pēc nedēļas viņa mirstīgās atliekas tika atrastas Daugavā.

Kas īsti notika?

To skadrojusi Latvijas Radio korespondente Svetlana Gintere.

16.decembrī Krišjānis devies uz darbu bez automašīnas, ieprieš zinot, ka vakaru pavadīs darba korporatīvajā svētku pasākumā Vecrīgā. Mājās viņš plānojis noklūt ar taksometru.

Taču, diemžēl, šajā piektdienas vakarā ļoti daudzi darba kolektīvi rīkoja pasākumus Vecrīgā, līdz ar to pēc vieniem naktī izsaukt taksometru izrādījies faktiski neiespējami.

Jaunietis devies mājup kājām pār Akmens tiltu un traģiski gājis bojā, paklūpot uz AB dambja. Izrādās, tur nav nekādu norobežojumu. Pēc nedēļas, 23.decembrī meklētājiem kopīgiem spēkiem izdevās puisi atrast un izcelt no ūdens.

Rīgas domes deputāts, Pilsētas attīstības komitejas pārstāvis Aleksejs Rosļikovs uzskata, ka pilsētā vienmēr pastāvēs kādas briesmas, un tu neko nevar darīt.

“Vietu Rīgā, kur cilvēks alkohola reibumā var kaitēt savai veselībai vai, vēl ļaunāk, iet bojā, kā šajā traģiskajā gadījumā, ir tomērdiezgan daudz. Tāpēc visur pielikt apsardzi, novilkt batutus – tas tomēr būtu tā kā par daudz. Pilsētā ir tūkstošiem tādu vietu. Ja mēs visur vilksim tīklus, liksim batutus, nebūs pārāk labi,” norāda deputāts.

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment