Kristaps Porziņģis ir paziņojis savu lēmumu par dalību Latvijas basketbola izlasē šajā vasarā..

foto

Kristaps Porziņģis ir atgriezies Latvijā un pirms divām dienām apmeklēja dzimtā pilsētas – Liepājas futbola spēli, atnesot liepājniekiem veiksmi un uzvaru sacensībās. Taču šodien viņš sniedza preses konferenci Rīgā, Liepājas pārstāvniecībā, kurā atbildēja uz žurnālistu jautājumiem.

Latvijas basketbola izlase ar treneri Ainaru Bagatski priekšgalā gaidīja Ņujorkas kluba “Knicks” spēlētāja Kristapa Porziņģa lēmumu, vai viņš būs izlases sastāvā gaidāmajās Olimpiskajā spēlēs. Pirms tam Kristaps bija teicis, ka sirds viņam saka, ka jādodas palīdzēt Latvijas izlases komandai Riodežaneiro olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā. Taču šodienas preses konferences laikā viņš paziņoja, ka nevarēs to izdarīt.

Kristaps Porziņģis apspriedās ar dažādiem cilvēkiem, kas viņam ieteica paņemt pauzi. Viņam ir jāsagatavo sevi un savu ķermeni nākamajai sezonai. Šāds lēmums ilgtermiņā par ieguvējiem padarīs gan Kristapu Porziņģi, gan Latvijas basketbola izlasi. Taču nākotnē viņš gan apsolās palīdzēt savas dzimtenes basketbola komandas izlasei.

Kristapa brālis Jānis Porziņģis sacīja, ka Kristaps ir dimants, kas jāpulē. Neesot joka lieta emocionāli izturēt 82 spēles. Uzlecošajai basketbola zvaigznei vēl ir jāaprod ar šādu slodzi.

Avots: delfi.lv; Foto: www.nba.com/knicks/

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment