Krīze pie Strēlnieka, komandējumi pie Mežāžiem: oktobra prognoze visām zodiaka zīmēm

Kāds būs otrais rudens mēnesis? Horoskops 2022. gada oktobrim visām zīmēm palīdzēs atrast pavedienu.

 

Auns

Neplānoti izdevumi var pieaugt debesīs. Jācenšas būt taupīgam, nevis velti tērēt naudu. Ir labi uzsākt jaunas attiecības: draudzīgas vai romantiskas.

 

Vērsis

Kārdinājums pamest iesākto būs ļoti liels. Cīnies ar sevi, ej līdz galam! Tiem, kas meklē darbu, paveiksies – viņi atradīs labu vietu, kur paliks uz ilgu laiku.

 

Dvīņi

Vai jūsu idejas un idejas bieži uztver kāds cits? Ir vērts padomāt: varbūt kolektīvā ir parādījies cilvēks, kurš nav pieradis vadīties pēc savām idejām? Sekojiet līdzi saviem kolēģiem, ja vēlaties saglabāt savu.

Vēzis

Var rasties konflikts ar varas iestādēm. Esiet gatavs aizstāvēt savu viedokli, bet dariet to pareizi, izsverot un apsverot katru vārdu. Šis periods ir piemērots svarīgu lēmumu pieņemšanai un nopietnai rīcībai.

 

Lauva

Tāpat Lauvām būs grūti atrast kopīgu valodu ar priekšniekiem, kolēģiem un pat tuvākajiem. Necenties visus pārliecināt, ka tev ir taisnība, esi lojāls, meklē kompromisus. Konflikti tagad ir absolūti bezjēdzīgi.

 

Jaunava

Jūs pārāk aizraujas ar darba vai sadzīves jautājumu risināšanu. Un līdz mēneša vidum, visticamāk, jutīsi nogurumu. Ļaujiet sev nedaudz atpūsties.

Lasi vēl: Noslīkst naudas jūrā: Pāvels Globa nosauca trīs zodiaka zīmes, uz kurām veiksme sabruks

Mājas darbus atstājiet uz kāda cita pleciem.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment