Kura automašīna ir piemērota tieši tavai zodiaka zīmei

Jaunava

Jaunavas, tāpat kā Vēži, pievērš uzmanību automašīnu drošībai. Bet viņus interesē ne tikai lietotāja komforts un aizsardzība, bet arī pašas automašīnas drošība. Tāpēc Jaunava rūpīgi izpēta zagto zīmolu reitingus, lai iegādātos “nepievilcīgu” automašīnu. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji dāsni tērē signalizēšanai un tonēšanai. Iemesls ir tāds, ka Jaunava ir ļoti pieķērusies savai automašīnai, tāpēc viņa to ilgi nedomā mainīt. Labvēlīgas auto krāsas ir tumši zila, violeta, sinepes. Piemēroti zīmoli ir Volkswagen, Hyundai, Mitsubishi.

Svari

Svariem ir ļoti grūti izvēlēties jaunu automašīnu. Viņi, visticamāk, iegādāsies automašīnu “tāpat kā visi citi”, taču viņi neriskēs iegādāties jaunu produktu. Viņi dod priekšroku automašīnu tirdzniecības centra apmeklējumam ar zinātāju. Svari paņem auto tikai tad, ja ir pārliecināti par iespēju lietderību un saprātīgu kvalitātes un izmaksu attiecību. Viņiem patiks dinamiskas Nissan, Alfa-Romeo un vācu automašīnas. Šai zodiaka zīmei vislabāk piemēroti jūras toņi.

Skorpions

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ir nepieciešams izcils auto: Skorpionam ir ļoti svarīgi sevi apliecināt. Automašīna, kas ir neitrālā krāsā, piemēram, pelēka vai zaļa, viņam noteikti nepatiks. Bet BMW M5 spilgtā un cēlā granāta nokrāsā ir tieši tas, kas jums nepieciešams. Pateicoties viņam, Skorpions jutīsies pārliecinātāks. Melnā krāsa arī ir piemērota, taču tikai tad, ja tas ir biznesa klases auto, piemēram, Mercedes Benz E-class.

Strēlnieks

Neviens nemīl džipus vairāk kā Strēlnieki. Viņiem patīk SUV masivitāte, dzinēja lieliskā jauda. Viņi novērtē arī salona plašumu. Strēlniekam noteikti patiks Ford Expedition, Honda Crosstour. Strēlniekam nav krāsas, nopirks arī baltu auto, galvenais, lai labāk par kaimiņa Ņivu.

Mežāzis

Mežāži ir ambiciozi puiši. Tāpēc viņiem, tāpat kā Ļvovai, automašīna ir statusa rādītājs. Šāds cilvēks labprāt izvēlēsies premium klasi no Vācijas autobūves, stilīgu amerikāņu Cadillac vai skandināvu šiku (Volvo, Saab). Doma par automašīnas prestižu Mežāzim vairo ceļojuma prieku. Krāsa izvēlēta diskrēta: pelēka, tumši brūna.

Ūdensvīrs

Tāpat kā Dvīņi, arī Ūdensvīri dod priekšroku jaunumiem. Viņu noteikti interesēs elektroniskā pildīšana, taču motors vairs nav tik svarīgs. Ūdensvīram svarīgs arī komforts, viņš lielu uzmanību pievērš interjeram. Automašīnas no Japānas un Ķīnas var lepoties ar ērtu pildījumu. Šeit Ūdensvīram viņiem vajadzētu pievērst uzmanību. Tomēr dažiem šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem patiks “francūzis” Peugeot 5008. Vislabākā krāsa automašīnai ir lipīgi sarkana.

Zivis

Zivīm ir divas prasības pret automašīnu. Pirmā ir zīmola atpazīstamība, viņi vēlas pievienoties slaveniem zīmoliem. Otrais ir mašīnas izturība. Zivīm nepieciešama pārliecība, ka auto kalpos ilgus gadus, un nebūs problēmu ar remontu un rezerves daļu iegādi. Uzmanīgām Zivīm vislabāk piemērotas Skoda Octavia un Hyundai, tās ir ērtas un praktiskas. Vislabākā krāsa automašīnai ir zila.

lasi vēl: Horoskops, kas mainīs tavu dzīvi! 5 mantras katrai zodiaka zīmei

Leave a Comment