Kurām zodiaka zīmēm 2022. gada vasara būs izšķiroša

Visi izcilie astrologi bija vienisprātis, ka tieši šīm 4 Zodiaka zīmēm šī gada vasara kļūs izšķiroša. Vera Star jūsu uzmanībai piedāvā detalizētu analīzi par to, kas tuvākajā nākotnē sagaida šīs zīmes.

 

LAUVA

Lauvai no 2022. gada sākuma līdz gandrīz augusta beigām patronizēs Jupiters, kas it kā spiež uz pareizām darbībām un ļaus intuitīvi sajust apstākļus, kas viņiem būs izdevīgi. Kopumā liktenis Lauvām ir sagatavojis patīkamus pārsteigumus visai vasarai. Šo zodiaka zīmju pārstāvji viegli pārvarēs visus šķēršļus un ārkārtīgi veiksmīgi izmantos radušās iespējas. Dažām Lauvām liktenis pavērs iespēju satikt, iespējams, galveno cilvēku savā dzīvē, kurš palīdzēs kāpt pa karjeras kāpnēm un ieņemt ļoti augstu vietu sabiedrībā. Visiem Lauvu pasākumiem un jebkurā jomā zvaigznes garantē izcilu rezultātu. Ja kaut ko bija ieplānojuši Lauvas, bet pietrūka gara šo ieceru īstenošanai, tad tagad ir laiks realizēt iecerēto – veiksme garantēta.

 

SKORPIONS

Nav noslēpums, ka Skorpioni, iespējams, ir visneparastākās un neparedzamākās personības no visām zodiaka zīmēm. Taču šovasar viņu ielā būs svētki – zvaigznes prognozē, ka Skorpioni pamazām sāks piepildīt savas lolotākās un drosmīgākās vēlmes, kas dos impulsu ārkārtīgi pozitīvām pārmaiņām dzīvē. Tiem Skorpioniem, kuriem personīgajā frontē viss negāja gludi, personīgā dzīve beidzot uzlabosies, un attiecības ar partneri ieies harmonijas un savstarpējas sapratnes varavīksnes laikā. Neptūns noteikti labi kalpos Skorpioniem, kas visu gadu atradīsies Zivīs un veidos sekstilu ar Skorpiona zvaigznāju. Īpaši to izjutīs tie Skorpioni, kuri nodarbojas ar radošo jomu vai pelna naudu ar radošumu.

Lasi vēl: Lauvām palīdzēs tikai brīnums. Kuras zodiaka zīmes var glābt tikai Augstākie spēki. Horoskops 2022. gada jūlijam

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment