Kuras zodiaka zīmes varētu kļūt bagātas 2022. gadā

Aizejošais gads mūs īpaši neiepriecināja. Pandēmija, bloķēšana, robežu slēgšana — tas viss cita starpā ietekmēja arī makus. Tāpēc visi cer, ka nākamais gads nesīs finansiālus panākumus. Kuram ir paveicies vairāk par citiem kļūt bagātam 2022. gadā? Atbild astrologs.

Nākamgad svarīga tēma ir finanses. Jūs droši vien zināt, ka katru gadu mēs ejam cauri “aptumsumu koridoram”, kas ilgst vidēji trīs nedēļas. Šis ir ļoti spēcīgs laika posms no fiziskā un astroloģiskā viedokļa.

2022. gadā aptumsumi notiks uz Vērša-Skorpiona ass. Tās ir fiksētas pazīmes, kurām ir tendence uzkrāties. Vērša patrons ir Venera – galvenā planēta horoskopā, kas atbild par finansēm. Un Plutons, planēta, kas valda pār Skorpionu, simbolizē ne tikai naudu, bet arī lielu naudu. Tieši tāpēc aptumsumu pāreja šajās zīmēs nākamgad aktualizēs finanšu tēmu.

Astroloģe Jeļena Očeretnaja nosauca tās zodiaka zīmes, kuras var kļūt bagātas 2022. gadā.

Vērsis

Ja esat dzimis Vērša zīmē, es steidzos jūs apsveikt! 2022. gadā jums ir visas iespējas uzkrāt labu kapitālu un nodrošināt sevi ar elastīgu “drošības spilvenu” nākotnei. Tomēr nevajadzētu paļauties tikai uz zvaigznēm un neko nedarīt. Ir svarīgi saprātīgi pārvaldīt savu budžetu: ne tikai saprātīgi tērēt, bet arī mēģināt ieguldīt. Ja jau sen esi vēlējies sākt investēt, tad 2022. gads ir ideāls laiks šādiem pasākumiem.

Ieteicams ne tikai ieguldīt jebkur, bet tam pieiet apzināti. Var pat uzzīmēt vēlmju karti, pierakstīt dienasgrāmatā savus finanšu mērķus gadam, vizualizēt. Risks, protams, ir cēls bizness, taču riskēt ar naudu joprojām nav tā vērts. Investējiet uzticamos uzņēmumos, neesiet slinki “google” atsauksmes, konsultējieties ar draugiem, kuri jau veiksmīgi investē. Un tad veiksme būs jūsu pusē!

Jaunava

Finansiāli veiksmīgs 2022. gads būs arī Jaunavas zīmē dzimušajiem. Praktiskumam un racionālai pieejai naudai šodien jābūt tavai stiprajai pusei. Nākamajā gadā nauda var nākt no jauniem avotiem, tāpēc ir vērts pielikt visas pūles, lai to atrastu. Iespēju ietaupīt 2022. gadu būs daudz, taču tas, vai izdosies iekrāt noteiktu summu vai nē, ir atkarīgs no tavas apziņas līmeņa.

Ir pienācis laiks padomāt par to, kas varētu jums nest papildu ienākumus. Došu mājienu: pievērsiet uzmanību praktiskām mājsaimniecības precēm un pakalpojumiem, mājsaimniecības precēm, medicīnas precēm, auto precēm un rezerves daļām – kaut kam, bez kā mūsdienu dzīvi grūti iedomāties vai kas to var krietni atvieglot. Ļoti iespējams, ka ienākumi, ko saņemat no šīm jomām, dubultos jūsu pastāvīgos ienākumus.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kurām 2022. gadā melnais ūdens Tīģeris ir sagatavojis virkni pārbaudījumu

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment