Lai glābtu meitas dzīvību, mātei nācās izsist piecgadīgā bērna zobu..

rsz_q3

41 gadu vecā Adele Olcere (Adele Olcer) ir no tām mammām, kas briesmīgās un stresa pilnās situācijās, kurās ir iesaistīts pašas bērns, neapjūk, bet rīkojas. Viņu ģimene atpūtās ūdens atrakciju parkā Turcijā. Pēkšņi 5 gadus vecā Zāra nolēma nobraukt pa cauruli, taču neveiksmīgi. Mazā piecgadniece atmuguriski izkrita no caurules. Zāra tūliņ pat zaudēja samaņu, taču viņas mamma pamanījās meitu apsēdināt stabilā sānu pozā (recovery position) līdz notikuma vietā ieradās mediķi.

rsz_q2

Ieraugot veidu, kādā meita izkrita no ūdens caurules, māte, protams, domāja, ka meita ir mirusi, taču drīz vien saprata, ka par laimi tā nav noticis. Taču mazā Zāra bija bezsamaņā un ar nosprostotiem elpceļiem. Izmisusī māte, ilgi nedomājot, nolēma izsist meitas zobu, lai bērns varētu elpot, jo meitenes žokli nevarēja atvērt. Adele atviegloti nopūtās, kad izdzirdēja meitu elpojam.

rsz_q

Negadījumā Sāra salauza vairākus kaulus, tai skaitā kaklu, galvaskausu un roku. Viņai nācās slimnīcā pavadīt 3 nedēļas. Taču, ja ievainojums būtu bijis kaut dažus centimetrus tuvāk mugurkaulam, meitene visu atlikušo dzīvi pavadītu ratiņkrēslā – paralizēta no kakla uz leju.

rsz_q4

Pēc notikušā Adele izteica prieku par to, kā viņiem ir paveicies, jo šādās atrakcijās daudzi bērni gūst vēl bīstamākas traumas vai pat zaudē dzīvību.

Ģimene plāno savu nākamo atpūtas braucienu, taču tālāk no ūdens atrakciju parkiem vai baseiniem ar slidkalniņu.

Avots: mommypage.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment