Lai veicas visās frontēs! Astrologi nosaukuši zodiaka zīmes, kurām noteikti veiksies līdz 2022. gada beigām

2022. gads katram no mums ir kļuvis par grūtāko un neparedzamāko. Tomēr līdz gada beigām vēl ir daži mēneši, un tāpēc labāk zināt, kas mūs sagaida.

 

Astrologi analizēja planētu stāvokli un atzīmēja. Ka gada beigas kopumā būs labvēlīgas. Tātad visvairāk veiksies tiem zodiaka apļa pārstāvjiem, kuri spēj veidot pozitīvu domāšanu.

Tātad, Merkurs ieņems retrogrādu pozīciju tikai līdz gada beigām. Tas nozīmē finanšu stabilitātes sasniegšanu un jaunu iespēju pavēršanu. Jo īpaši tas attiecas uz Jaunavu, Dvīņiem un Ūdensvīru.

Arī Venera savu virzienu nemainīs līdz gada beigām. Tas ļaus Vērsim, Zivīm un Svariem iegūt vitalitāti, kā arī iedvesmu un motivāciju. 10. decembrī Venērai būs pozitīvs lādiņš, pateicoties pārejai uz Mežāža zvaigznāju. Tas ļaus sasniegt vēl nebijušus panākumus šiem zodiaka apļa pārstāvjiem.

Marss atgriezīsies 30. oktobrī. Šādu planētas noskaņojumu nesāpīgi spēs pārdzīvot Vērsis, Vēzis un Svari, kuri domās negatīvi mazāk nekā citi. Bet Marss padarīs Skorpionus un Mežāžus ļoti agresīvus.

 

Arī Urāns gada beigās dosies retrogrādā virzienā. Tas radīs lielas grūtības Skorpioniem, Mežāžiem un Ūdensvīriem, jo ​​šī planēta ir viņu patrons.

Lasi vēl: Šīs zodiaka zīmes, kuras baudīs lielus panākumus 2022. gada oktobra pirmajā pusē

Urāns padarīs viņus nervozus un neapdomīgus.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment