Vīrietis paziņam vairākkārt iešauj galvā, iecērt cirvi galvā, pārbrauc ar traktoru! Vīrietis izdzīvo!

Pēc tam apsūdzētais vīrietis iesēdies traktorā un ar to divas reizes pārbraucis pāri cietušajam pāriniekam. Uzskatīdams, ka viņš upuri nogalinājis, apsūdzētais nolēmis noslēpt tā ķermeni. Paņēmis auklu un sasējis cietušo, piesienot viņu pie traktora, apsūdzētais aizvilcis cietušā ķermeni uz purvu, kur gribējis to noslīcināt.

Realizēt plānu par noslīcināšanu apsūdzētajam nav izdevies, jo traktors iestidzis purvā un cietušo noslīcināt nav izdevies. Tad apsūdzētais no traktora paņēmis cirvi un iecirtis cietušajam galvā. Būdams pārliecināts, ka cietušais miris, apsūdzētais no notikuma vietas aizgājis.

Savu nodomu noslepkavot pārinieku apsūdzētajam līdz galam realizēt nav izdevies, jo viņš kļūdaini uzskatījis, ka iestājusies cietušā nāve.

Par laimi smagi cietušajam vīrietim izdevies savlaicīgi saņemt medicīnisko palīdzību, tāpēc mediķiem cietušo izdevās glābt no nāves.

Apsūdzētais pie kriminālatbildības saukts pēc Krimināllikuma 15. panta 4. daļas, Krimināllikuma 117. panta 4. punkta un Krimināllikuma 132. panta.

Prokuratūra šo krimināllietu par cietsirdīgas slepkavības mēģinājumu, Daugavpils tiesai nodevusi 23.oktobrī informē Ģenerālprokuratūra. 

Avots: Delfi.lv / Attēls ilustratīvs

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment