Latvijā dzimusi meitene, kuru bērnībā adoptēja uz ASV, izmisīgi meklē savus īstos vecākus!

latviete
Kāda ASV dzīvojoša jauniete, kura bērnībā tika adoptēta no Latvijas, uzsākusi līdzekļu vākšanas kampaņu, lai noskaidrotu, kas ir viņas bioloģiskie vecāki.
Interneta platformā Go Fund Me publiskots kādas jaunietes dzīvesstāsts ar aicinājumu vākt finansējumu, lai atrastu viņas bioloģiskos vecākus. Lai viņa varētu piepildīt savu vēlmi, ir nepieciešams savākt 15 000 dolāru.
22 gadus veco meiteni sauc Džesika Mārīte Pauela. Jaunietei par savu izcelsmi ir zināms tas, ka viņas pirms adopcijas vārds bijis Mārīte Rodovska un viņas bioloģiskie vecāki dzīvojuši Gulbenē. Līdz trīs gadu vecumam viņa mitinājusies bāreņu patversmē, taču tad adoptēta uz ASV.
“Vecāki, kuri mani adoptēja, solīja, ka palīdzēs atrast bioloģiskos vecākus. Laikā, kad man palika 16 gadu, mana ģimene izšķīrās un piedzīvotā stresa dēļ šis brauciens tā arī nenotika. Es vēlējos noalgot izmeklētāju, kas varētu atrast informāciju par maniem vecākiem, taču tas izrādījās pārāk dārgi. Tomēr es vienmēr esmu jutusies tā, ka kaut kas manā dzīvē ir trūcis,” tā savu vēlmi atrast bioloģiskos vecākus skaidro jauniete.
Meitenei ir zināms arī tas, ka viņas bioloģisko vecāku ģimenē bijuši vēl divi bērni, kuriem, iespējams, ir skaidrojums par to, kāpēc viņa tika pamesta. Džesika atklāj, ka 14 gadu vecumā viņai ticis diagnosticēts C hepatīts, kas, visticamāk, pārmantots no mātes. Atveseļošanās gan ir bijusi veiksmīga, kas esot vēl viens no iemesliem, kāpēc viņa vēlas atrast savus īstos vecākus.
“Es vēlētos zināt, kā es izskatīšos tad, kad kļūšu vecāka. [..] Ja varētu atrast atbildes uz šiem jautājumiem, iegūtu zināšanas, uz kādām līdz šim nebiju cerējusi,” viņa raksta pie sava paziņojuma.

Avots: Skaties.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment