“Latvijas Loto” izplatījis paziņojumu par “SuperBingo” gadījumu, kad 25 tūkstošu eiro atzīme ievilkās uz iekšu!

capture-20

Pirms pāris dienām cilvēku prātus nodarbināja kāds starpgadījums sakarā ar populāro spēli “SuperBingo”. Video bija redzams, ka brīdī, kad sarkanā mēlīte tuvojās 25 tūkstoša laimesta atzīmei, tā ievilkās uz iekšu.

Cilvēki pauda sašutumu par notikušo, un radās vairāki jautājumi.

Tagad “Latvijas Loto” ir izplatījuši oficiālu paziņojumu. VAS “Latvijas Loto” raksta, ka ir nepatīkami pārsteigti par 36. raidījuma “Laimes rata” izlozes starpgadījumu, kad izkustējās 25 tūkstošu eiro plāksne. Taču viņi skaidro, ka šīm atzīmēm ir tikai ilustratīva funkcija. Tās pie rata ir piestiprinātas ar divpusējo līmi. Diemžēl kaut kādu iemeslu dēļ konkrētā plāksnīte atlīmējās un izkustējās. Ierakstu neesot varējuši pārtraukt, jo tas bijis izlozes process.

Tomēr svarīgi esot atcerēties, ka vienas konkrētas plāksnītes izkustēšanās nevarot ietekmēt sektora atrašanās vietu, rata griešanas ātrumu un spēku, kā arī ne laimesta apjomu, jo “mēlīte” ar sektora plāksnēm nesaskaras. Spēles dalībnieks laimē to laimestu, uz kura apstājas sarkanā mēlīte. Ja konkrētājā raidījumā tas būtu noticis uz 25 000 eiro atzīmes, tad tāda naudas summa arī būtu laimēta.

Tā esot bijusi tehniska kļūme, kas novērsta, un tiek darīts viss iespējamais, lai kas tāds nākotnē neatkārtotos.

Turklāt nesen TV studijā notikusi renovācija, kuras laikā vairākas spēles iekārtas tikušas mainītas. Nomainīts arī “Lielais laimes rats”, kuram stingri piestiprinātas visas laimestu plāksnes.

Avots: skaties.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment