Līdz novembra beigām četrām zodiaka zīmēm būs balta svītra. Kuri ir starp laimīgajiem

Novembrī veiksme būs četru zodiaka zīmju pārstāvju pusē: Vēžiem, Dvīņiem, Jaunavām un Auniem jebkuras neveiksmes beigsies līdz rudens beigām un sāksies balta svītra.

Vēzis

 

Zīmes pārstāvjiem astrologi prognozē daudz pozitīvu zīmju pēdējā rudens mēnesī. Atlikušais novembris ir lieliski piemērots tuvojošos svētku plānošanai, mājas komforta radīšanai, kā arī pašattīstībai. Vēžiem nevajadzētu ignorēt ieteikumus saistībā ar treniņiem un šādu tikšanos laikā censties izveidot pēc iespējas vairāk noderīgu paziņu. Tāpat slavenību eksperti neizslēdz manāmu Vēžu virzību personisko attiecību jomā – tie zvaigznāja pārstāvji, kuri ir attiecībās, saņems patīkamu piedāvājumu no otrās pusītes, bet brīvie Vēži tiksies ar cilvēku, kurš dāvās neaizmirstams romantisks piedzīvojums.

Lasi vēl: Kāds būs 2022. gads astroloģes Tamāras Globas prognozēs

Dvīņi

 

Tiem, kas dzimuši zem šī zvaigznāja, vajadzētu pievērst uzmanību savam fiziskajam stāvoklim. Ir pienācis laiks doties uz veselīga ceļa un sākt uzraudzīt savu uzturu, kā arī ieviest savā dzīvē vairāk fiziskās aktivitātes. Tas palīdzēs Dvīņiem ne tikai iegūt formu un spīdēt jau ziemas brīvdienās, bet arī ļoti uzlabos pašvērtējumu un garastāvokli, kā arī labvēlīgi ietekmēs veselību. Astrologi iesaka Dvīņiem neignorēt likteņa zīmes un ieklausīties savā intuīcijā – līdz pat rudens beigām zīmes pārstāvji saņems vairākus ienesīgus piedāvājumus, un viņu tālākais liktenis pilnībā būs atkarīgs no novembrī izdarītās izvēles.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment