Lieliskas dāvanu idejas sportistiem

Dāvanas var būt veids, kā parādīt saviem mīļajiem, cik ļoti Jūs viņus novērtējat. Lai dāvana saņēmējam sagādātu prieku, tai jābūt pārdomātai. Ja Jūsu dāvanas saņēmējs ir sportists, izvēloties dāvanu, jāņem vērā, ar kādu sporta veidu viņš nodarbojas un kāda ir viņa gaume. Šajā rakstā esam apkopojuši vairākas lieliskas dāvanu idejas, kas noteikti iepriecinās ikvienu sportistu – muguras masāžas ierīces, jauni apavi un vēl…

 

1.     Muguras masāžas ierīces

Intensīvas fiziskās aktivitātes bieži izraisa muskuļu sāpes un nogurumu. Palīdziet sportistiem ātrāk atgūties un sasniegt labākos rezultātus, dāvinot muguras masāžas ierīces. Muguras masāžas ierīces palīdzēs atslābināt visus muguras muskuļus.

Ja sportistam muguras masāžas ierīces nav aktuālas, variet dāvināt arī masāžas rulli, koka masāžas palīglīdzekļus, masāžas spilvenu vai masāžas pistoli.

 

2.     Jauni sporta apavi

Ikvienam sportistam svarīgi ir apavi. Augstas kvalitātes sporta apavu pāris nodrošina optimālu atbalstu, amortizāciju un stabilitāti, samazinot traumu risku un uzlabojot vispārējo sportisko sniegumu. Sporta apavi ir praktiska un daudzpusīga dāvana, ko var izmantot dažādās aktivitātēs, sākot no skriešanas un treniņiem sporta zālē un beidzot ar komandas sporta veidiem, kā basketbolu vai futbolu. Sporta apavu izvēle mūsdienās ir ļoti liela, tādēļ atrast vispiemērotāko apavu pāri Jūsu aktīvajam draugam nebūs grūti. Tomēr, ja neesat pārliecināts, kāda veida sporta apavus izvēlēties, konsultējieties ar speciālistu sporta preču veikalā.

 

Populārākie sporta apavu zīmoli, kas piedāvā augstas kvalitātes apavu klāstu:

Nike;

Puma;

Adidas;

Under Armour.

 

3.     Sporta tērps

Neatkarīgi no sporta veida, ar kuru nodarbojas Jūsu dāvanas saņēmējs, sporta tērps vienmēr būs noderīga dāvana. Lūk, pāris lietas, kas jāievēro, izvēloties sporta tērpu:

Sporta tērpa audums: Sporta tērps ir jāizvēlas no elpojoša un viegla auduma, kas nodrošina kustību brīvību. Kokvilna ir dabisks un elpojošs materiāls, kas piemērots ikdienas aktivitātēm un vēsākam laikam. Sintētika nodrošina mitruma novadīšanu, šī auduma sporta tērpi ir ideāli piemēroti intensīviem treniņiem. Savukārt vilna saglabā siltumu vēsā laikā, bet var būt mazāk elpojoša

Sporta tērpa funkcionalitāte: Pirms treniņtērpa iegādes, pārliecināties vai tas ir funkcionāls. Vai tam ir kabatas un kapuce?

Sporta tērpa dizains un stils: Pārliecināties, ka atrastais sporta tērps atbilst dāvanas saņēmēja gaumei, personīgajam stilam. Ja sportists ikdienā pārsvarā nēsā tumšu apģērbu, spilgti rozā treniņtērps varbūt nebūs pati labākā izvēle.

 

4.     Viedpulkstenis

Sportistiem, kas tiecas pēc maksimālas veiktspējas, viedpulkstenis var būt ne vien stilīgs aksesuārs, bet arī palīgrīks ceļā uz labākiem panākumiem. Pateicoties daudzpusīgajām funkcijām, viedpulkstenis spēj sniegt atbalstu gan treniņu laikā, gan ārpus tā. Iebūvētie sensori precīzi izseko sirdsdarbību, nobraukto, noskrieto vai noieto attālumu, sadedzinātās kalorijas un citus svarīgus rādītājus, sniedzot noderīgu ieskatu par treniņu efektivitāti.

 

5.     Sporta pasākumu biļetes

Dāviniet savam aktīvajam draugam sporta pasākumu biļetes. Sporta pasākumi sniedz unikālu pieredzi, ko nevar iegūt citur. Dāvanas saņēmējs varēs just līdzi saviem iecienītākajiem sportistiem, izbaudīt sacensību atmosfēru. Sporta pasākumi ir lielisks veids, kā pavadīt laiku kopā ar draugiem, ģimeni vai mīļoto cilvēku. Jūs varēsiet kopīgi just līdzi spēlei, diskutēt par redzēto un dalīties gūtajās emocijās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment