Lietuvieši pašu spēkiem Facebook atraduši iespējamos Ievas slepkavas…

Bilde no iespējamā Ievas slepkavu Facebook konta

Redzami arī attēli ar dārgu BMW un “Mercedes” automašīnu salonu iekšskatiem. Kā zināms, banda meiteni nogalinājuši pēc tam, kad uz ceļa ieraudzīja viņu braucam 2016.gada “Audi A7” automašīnā. Lietuvas policija jau paziņojusi, ka aizturētie savu vainu atzinuši, kā arī paskaidrojuši, ka viņu mērķis bijis Ievas auto.

Kā jau ziņojām iepriekš, zināms, netālu no Elektrēniem viņi inscenēja satiksmes negadījumu, meitene apstājusies, viņi to sagrābuši. Ievu nogalināja tajā pašā vakarā. Policija pagaidām nav nākusi klajā ar precīzu nāves iemeslu, taču uz viņas ķermeņa bijuši daudz ievainojumu. Delfi.lt rīcībā esošā neoficiālā informācija liecinot, ka šīs brūces nav šautas vai durtas. Nogalinājuši meiteni, noziedznieki atsājuši viņas “Audi” turpat un ar savu mašīnu devušies 30 kilometrus tālāk uz Ķedaiņu apkaimi, kur mirušo aprakuši. Vēlāk banda plānojusi atgriezties pēc auto, taču nav paspējuši.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Viesturs</cite>

    Laiziet tikai vel tos migrantus musu Baltijas valstis varetu novakt kadu premjeru jeb prezidentu tad saprastu ka tie nav cilveki ,bet mezoni kam nav dieva svetiba.

Leave a Comment