Lūk, kādu dzīves ceļu jūs esat pelnījuši 2022. gadā, pamatojoties uz savu zodiaka zīmi

 

Skorpions

Skorpions, tu vienmēr domāji, ka esi radīts pārsteidzošām lietām. Jums patīk būt atbildīgam, un jums ir arī resursi, kas padara jūs efektīvu. Bet tava dzīve nav tikai mantojuma radīšana, mans mazais skorpion. Jūs esat ģimenes, attiecību un mīlestības vērti, un jūs pastāvīgi alkstat pēc kāda veida tuvības. Tas, ar ko jūs, visticamāk, cīnīsies lielāko daļu laika, ir mēģinājums atrast līdzsvaru starp savām vēlmēm un savu patiesību — jūs gatavojaties strādāt pie tā, ko vienmēr esat vēlējies, bet neaizmirstiet svarīgās lietas (un cilvēkus), kas ir jau tur.. Ja tu to spēsi, tu būsi ne tikai veiksmīgs, bet arī laimīgs.

Strēlnieks

Vai jūs saprotat, ka Roberta Frosta dzejolis par ceļu ir daudz mazāks par ceļojumu? Nu, tas varētu attiekties uz jums. Jūs alkstat ceļojumus, kā arī pavisam jaunu pieredzi, kas, visticamāk, visu laiku padarīs jūsu dzīvi aizraujošu. Jūs esat tik atbalstošs, ka šķiet, ka visam labajam jānotiek ar jums. Tomēr ātri nenokļūsi – vēlies dzīvē daudz sasniegt un esi tāda tipa cilvēks, kurš, visticamāk, izies un darīs. Es motivēju jūs to darīt. Izbaudi katru sekundi, Strēlnieks – tu izvēlies ceļu, kas vismazāk ļaus tev pabraukt garām, un tam būs nozīme.

Mežāzis

Jūs esat diezgan reakcionārs, un jūsu dzīves ceļš to atspoguļos. Varbūt jūs neesat tāds cilvēks, kurš dzīvos kaut kādu traku, neparastu dzīvi. Tomēr tas nenozīmē, ka jūs, visticamāk, nebūsit vairāk nekā laimīgs un ka jūs, visticamāk, nemīlēsit lielāko daļu šīs dzīves. Jūs esat izcils darbā, tāpēc sagaidiet, ka iegūsit augstu kāpņu līmeni, pat ja sākāt no apakšas. Kad jutīsities gandarīts par paveikto, jums būs iespēja savu enerģiju novirzīt citur – jo īpaši, lai izveidotu gādīgu ģimeni un atbalsta sistēmu.

Ūdensvīrs

Esmu pārliecināts, ka visi Ūdensvīri ir slepeni ģēniji un absolūti nekas, ko tu saki vai dari, nevar mani pārliecināt par pretējo. Jūs ne vienmēr esat visvieglāk saprotamais cilvēks, taču apzinieties, ka ne katrs cilvēks var vadīt brīnišķīgus prātus. Dzīves ceļā, kuram jāiet cauri, ir daudz rosinošu, intriģējošu brīžu – jāpadodas savai tieksmei pēc zināšanām un vēlmei izprast pasauli. Viņi saka, ka “ziņkāre iznīcināja kaķi”, bet gandrīz nekad nerunā par šī apgalvojuma otro daļu: “bet centība to atgrieza”. Tas ne vienmēr būs viegli, bet jūs tur tiksiet.

Zivis

Jūs esat traka zivtiņa, un dzīve, par kuru vienmēr esat sapņojusi, ir tikpat traka. Parasti jums saka, ka jūsu vēlmes vienkārši ir pārāk lielas, un, iespējams, tās arī ir. Tomēr jūsu dzīves funkcija ir pārbaudīt robežas un sasniegt zvaigznes, un tad atrast sevi ceļā. Jūs esat netradicionāls, taču tieši tas jūs padara tik īpašu – jo, peldot pret straumi, jūs, visticamāk, nonāksit tur, kur neviena cita nav.

Lasi vēl: Astrologi pastāstīja, kā līdz 29. janvārim mainīsies zodiaka zīmju dzīve

Leave a Comment