“Luminor” veic nākamo soli pārmaiņu īstenošanā – tehnoloģisko platformu apvienošanu

Noslēdzot pārrobežu apvienošanos un turpinot attīstīt vienotu un modernu digitālo pakalpojumu piedāvājumu, Luminor veic nākamo soli pārmaiņu īstenošanā. Šī gada pirmajā pusē uzsāksim to Luminor klientu datu pārcelšanu uz vienotu sistēmu, kuri šobrīd turpina saņemt bankas pakalpojumus, izmantojot kontus, kuru numurā ir redzami burti “NDEA”.

“Mūsu mērķis ir kļūt par ikdienas finanšu partneri un atbalstu saviem klientiem,” saka Luminor Latvija filiāles vadītāja Kerli Gabrilovica. “Viena no prioritātēm Luminor attīstībā ir tehnoloģisko platformu apvienošana un vienkāršošana, tādējādi nodrošinot, ka visi mūsu klienti saņem vienādus digitālos produktus un pakalpojumus. Šobrīd aktīvi strādājam, lai šo pārmaiņu rezultātā Luminor klienti varētu saņemt visas jauno digitālo risinājumu priekšrocības un mēs nodrošinātu pēc iespējas mazāk neērtību pārmaiņu laikā.”

To Luminor klientu, kuri šobrīd turpina saņemt bankas pakalpojumus, izmantojot kontus, kuru numurā ir redzami burti “NDEA”, datu pārcelšana uz vienotu tehnoloģisko platformu Latvijā tiks uzsākta 2019. gada aprīlī, savukārt biznesa klientiem šīs pārmaiņas plānotas pāris mēnešus vēlāk.

Visiem klientiem, kurus ietekmēs šīs izmaiņas, laicīgi izsūtīsim detalizētu informāciju par gaidāmajām izmaiņām un papildu atbalstu. Kopumā klientu datu pārcelšanu uz vienotu sistēmu plānots pabeigt 2019. gada 3.ceturksnī.

Vairāk informācijas par klientu datu pārcelšanu pieejama šajā tīmekļa vietnē https://www.luminor.lv/lv/luminor-drizuma-sak-klientu-datu-parcelsanu-uz-vienotu-sistemu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment