Maijs katrai zvaigžņu zīmei: kam būs slikts mēnesis un kam būs prieku pilns

Ar maiju ir saistītas daudzas zīmes. Tāpat kā mēnesis nav labs laulībai, jums būs jāpieliek pūles.

AUNS – Maijs šai zodiaka zīmei ir diezgan labs. Tomēr tam nepieciešama saprātīga pieeja. Viss, kas tiks darīts izrādes labā, dusmu, greizsirdības un citu negatīvu izjūtu ietekmē, nedos gaidīto rezultātu. Tikai zaudējums un vilšanās. Tāpēc maijā viss jādara ar labu sajūtu un nodomu. Mēnesis ienes pārliecību personiskajās attiecībās, palīdzēs pilnībā atrisināt finanšu jautājumus, pavērs izredzes un dos iespējas.

VĒRSIS – Mēnesis, kad šaubas būs pārspīlētas un aptumšotas. Emocijas riskē kļūdīties. Zvaigznes prasa līdzsvarotu pieeju visam, lai vēlāk jūs nenožēlotu izdarīto. Pastāv slimību draudi, kas parādīsies šaubīgu kontaktu rezultātā. Mēnesis nav labākais ceļošanas mēnesis. Tomēr biznesa ceļojumi būs veiksmīgi. Maijs Vērsim ir diezgan labs laulībai, tas solās būt garš un laimīgs.

DVĪŅI – Labs mēnesis, tas pavērs jaunas iespējas. Dvīņi parādīs sevi jebkurā biznesā, kas viņiem uzticēts. Tomēr vajadzētu uzņemties iniciatīvu, ierosināt un darīt to pašiem. Sākums ir ļoti daudzsološs. Laimīgi cilvēki biznesā, radošumā. Personīgajā dzīvē ne viss ir tik vienkārši. Klausieties savā sirdī un nedzenieties vienlaikus divos pretējos virzienos.

VĒZIS – Maijs šīm zodiaka zīmēm piešķirs patīkamākas izjūtas un sajūtas nekā nepatīkamas. Pastāv liela varbūtība satikt savu vai vienīgo. Cilvēkiem, kuri jau ir attiecībās, atkal būs daudz patīkamu mirkļu. Labs periods kopīgiem ceļojumiem, tas jūs satuvinās. Laulības ir arī labvēlīgas. Tiem, kas šomēnes nolēma doties prom, zvaigznes iesaka vēlreiz visu nosvērt, nesteigties.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk……

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment