Meklē aculieciniekus! Par vakardienas avāriju: ”Viņš uz pohām ietriecās bērnos, lūrēdams telefonā!”

Publicējam pilnu un nerediģētu Facebook lietotāja viedokli:

“Mazie bērni, kuru grupā šodien ietriecās mašīna Rīgas centrā, pēc avārijas skrēja palīgā saviem notriektajiem maziem draugiem. Audzinātājām bij mati stāvus no redzētā un pārdzīvotā! Bērniņi centās palīdzēt arī mašīnas vadītājam, gribēja to glābt un atbrīvot ārā no sadauzītas mašīnas.

Viņš uz pohām ietriecās bērnos uz trotuāra, lūrēdams telefonā!!!

Un pēc visa aprakstītā, autovadītāja uzvedība liek domāt, ka viņš neapzinās brīnumu, ka neviens bērns nav gājis bojā un nav sakropļots! Otrādi, viņš rupji izturas pret bērnu vecākiem, neapzinās izdarīto!

Viņš ir vai nu slims, vai alkoholiķis vai viņam kaiš kas cits. Tas ir mans viedoklis. Bet viņam nedrīkst nekad vairs sēsties pie stūres! Jo rīt viņš jau šmigā nobrauks kādu citu!!!

Mēs visi šodienas notikuma bērnu vecāki, neatkarīgi no bērnu gūtajiem ievainojumiem, pateicamies Augstākiem spēkiem par to, ka mūsu bērni palikuši dzīvi!

Dažādas juridiskas un citas nianses var traucēt objektīvi izvērtēt lietas apstākļus.

Tāpēc griežamies pie visiem ar lūgumu sniegt jebkuras ziņas un liecības par šo negadījumu – jebkuras detaļas var būt nozīmīgas izmeklēšanas gaitā. Varbūt kāds gājis vai braucis garām šim auto pirms negadījuma, redzējis šofera rīcību. Varbūt kaut kas pirms avārijas likās dīvains vai neparasts?!

Mēs būsim pateicīgi par jebkuru informāciju privātajā ziņojumā.

Un ļoti lūdzam share!

Jo nevar būt, ka plkst 12 Rīgas centrā bija tikai bērni un šis auto.”

Aculiecinieki privāto ziņu var nosūtīt ŠEIT vai sazināties ar policiju zvanot uz 110!

Avots: Facebook / patv.eu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment