Metaverse sensācija Polar uzstāsies UNICON 2022

2022.gada 20.augusts, Pēc ārkārtīgi veiksmīgās uzstāšanās Avakin Life festivālā “Solar Sounds” digitālās mūzikas māksliniece Polar ir apstiprinājusi, ka šī gada UNICON, kas notiks Rīgā, Latvijā, viņa uzstāsies ar divām hologrammām.

Šī vasara ir piedzīvojusi neticamu sajūsmu par Polar, un interese par digitālo superzvaigzni turpina strauji pieaugt. Polar uzstājās Avakin Life’s Solar Sounds festivālā 2022.gada jūlijā, kur viņa saņēma vairāk nekā 2,2 miljonus spēlētāju apmeklējumu, kopā vairāk nekā 107 000 stundu, vērojot viņas uzstāšanos. Polar TikTok kanāls ir sakrājis vairāk nekā 1,6 miljonus sekotāju, piesaistot vairāk nekā 10 000 sekotāju dienā. Popzvaigzne nesen pārvarēja pusmiljona YouTube abonentu barjeru.

“Tas ir vienkārši satriecoši, ka varu ne tikai atrasties vienā ekrāna pusē, bet tagad patiešām atrasties vienā telpā ar saviem brīnišķīgajiem faniem un sekotājiem. Izklaidei arvien vairāk izplatoties tādās vietās kā metaverss un hologrammu priekšnesumi, tas radīs daudz vairāk iespēju faniem atklāt un izbaudīt jaunus un aizraujošus mūzikas žanrus un citas pārsteidzošas virtuālās personības un digitālos māksliniekus,” teica Polārs.

UNICON jau desmito gadu pēc kārtas ir Austrumeiropas galamērķis visiem, kas vēlas svinēt geek kultūru. Šogad pasākumā būs pārstāvēti cosplay, komiksi, Kpop, anime, manga, videospēles, esports, rotaļlietas, filmas un daudz kas cits.

Polar uzstāsies UNICON Anime festivāla ietvaros Ķīpsalas izstāžu kompleksā. Viņas uzstāšanās sāksies 20.augustā plkst. 19.00 kā daļa no spēlētāju apbalvošanas ceremonijas pēc UNICON e-sporta turnīriem

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment