Mīklainos apstākļos Lietuvā pazudušā latvieša Ronalda mamma atklāj, kas patiesībā notika!

28 gadus vecais liepājnieks Ronalds Simsons ir atradies un atgriezies Latvijā. Dzīvs. Ar viņu šobrīd viss ir kartībā. Atrodas ģimenes lokā Latvijā un jau strādā. Par to Bezvests.lv brīvprātīgajiem paziņoja pazuduša radinieki.

Ronalda mamma pateicas Bezvests.lv par padomiem un visiem līdzcilvēkiem un ģimenes draugiem, ka arī dēla kolēģiem, – visiem nevienaldzīgajiem Latvijā un Lietuvā, kas dalījās ar informāciju un palīdzēja meklēt:

“Mums palīdzēja meklēt dēla mežā pie ceļmalas pilnīgi sveši cilvēki, kuri brīvprātīgi bija nelaimē kopā ar mums. Īpaši milzīgs paldies šoferim tālbraucējam, kurš izglāba Ronaldu sarežģītajā situācijā: jo bija vienīgais, kurš iedeva dēlam savu mobilo telefonu piezvanīt tuviniekiem, pārējie cilvēki atteica…Dēlam nebija līdzi nedz telefons nedz nauda, tāpēc, kad beidzās benzīns, viņš bija spiests atstāt mašīnu un tālāk iet kājām un stopēt mašīnas. Kad viņam tomēr izdevās piezvanīt, tad atbraucam viņam pakaļ uz Lietuvas-Polijas robežu un atvedam uz mājām.” – tā Ronalda mamma.

Atgādinām, ka 28 gadus vecais liepājnieks Ronalds Simsons pazuda 2017. gada 22. oktobrī. Tajā dienā ap plkst. 11 viņš izbrauca no mājām Liepājā un 23. oktobrī pēcpusdienā Lietuvas policija Šauļu apkārtnē ceļmalā atrada viņa automašīnu HYUNDAI Tucson. Automašīnā neviena nebija.

Viss ir labs, kas labi beidzas. Lūdzu, sargiet savus tuviniekus!

Avots: Bezvests.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment