Mums ir ar ko lepoties! Merzļikins šobrīd PČ hokejā ieņem augsto 2. vietu starp labākajiem vārtsargiem!

Tikmēr komandu vērtējumā Latvija uzreiz aiz Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētās Krievijas ieņem otro vietu vairākuma realizācijā, jo trīs spēļu laikā izmantoti 50% vairākuma jeb pieci no desmit. Tikmēr Krievija tikmēr realizējusi 69,2% vairākuma (deviņi no 13). Savukārt mazākuma izturēšanā Latvija ar 88,9% ir trešajā vietā, atpaliekot vien no Norvēģijas un Francijas.

Metienu precizitātē Latvija pašlaik ir vien desmitajā vietā, jo mērķi sasnieguši astoņi no 81 metiena, kas ir 9,88%, bet to kompensē vārtsargu līnija, kur Latvija ar apturētiem 97,4% metienu un divām ielaistām ripām ir visa turnīra līdere.

Latvijas valstsvienība šobrīd ir sestā apmeklētākā komanda turnīrā, jo tās mačus vidēji noraudzījušies 9311 līdzjutēji, kamēr līdere ar 18 698 faniem vidēji spēlē ir Vācija.

Pēc trim kārtām A apakšgrupas līdere ar maksimāli iespējamajiem deviņiem punktiem trijās spēlēs ir Latvija, tai ar astoņiem punktiem seko Krievija, seši punkti ir ASV, bet četri punkti – Zviedrijai. Pa trim punktiem iekrājušas Slovākija un Vācija, divi punkti ir Dānijai, bet viens – Itālijai.

Savukārt B apakšgrupā līdere ar deviņiem punktiem ir Kanāda, kurai ar sešiem punktiem seko Šveice un Norvēģija, bet pa pieciem punktiem ir Francijai un Čehijai. Vēl Somija iekrājusi četrus punktus, bet lejasgalā Slovēnijai ir punkts, kamēr Baltkrievija piedzīvojusi trīs zaudējumus pamatlaikā.

Avots: Diena.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment