Mūs sagaida laimīga dzīve, nekrītiet panikā: 15 gadus veca Indijas astrologa pēdējā prognoze

Atcerieties Indijas astrologu-paredzētāju, kurš 14 gadu vecumā pravietoja pandēmijas rašanos uz planētas? Kad neviens vēl nebija iedomājies, kas sagaida cilvēci, nezināmais Abigja Anands ierakstīja video, kurā viņš redzēja, ka tuvojas kāda veida globāla slimība, kas burtiski skars visus pēc zvaigznēm. Kopš tā laika par Anandu ir rakstīti simtiem rakstu, un viņš pats ir saukts gandrīz par mūsu dienu pravieti. Tikai pāris mēnešu laikā viņa kontam reģistrējās vairāk nekā miljons sekotāju.

Kopš tā laika Anands ir izteicis daudzas prognozes un sniedzis simtiem padomu, no kuriem galvenais bija vēlme pamest pilsētas un dzīvot laukos, dzīvot iztikas ekonomiku un nebūt atkarīgs no veikaliem. Tātad, pēc zēna domām, jūs varat pasargāt sevi no turpmākajām pandēmijām un iespējamā pārtikas trūkuma.

 

Pēdējais Abigjas pareģojums attiecas uz pašreizējo ģeopolitisko situāciju, kas šodien skar daudzas valstis un liek cilvēkiem ciest ne tikai Ukrainā, Krievijā un Eiropā, bet arī pārējā pasaulē.

Daudzi cilvēki ir noraizējušies, un es viņus saprotu,” sacīja puisis. – Ikviens vēlas precīzi zināt, kas notiks tuvākajā nākotnē, kas notiks ar ekonomiku un kā tas viss ietekmēs vienkāršo cilvēku… Pirmais, ko es gribu atgādināt, ir tas, ka starp mums nav nekādas atšķirības, nav mūsu un svešas valstis, mēs visi esam viena ģimene, un tas ir jāsaprot visiem. Tie, kas dala cilvēkus, pamatojoties uz “mūsējiem” un “taviem”, neizbēgami zaudēs.

Tad Abigja analizēja Marsa un Saturna stāvokli un nonāca pie secinājuma, ka pēc 2022. gada 10. decembra pasauli gaida smags sabrukums, kas skars visas valstis. Tomēr cilvēce to pārdzīvos bez problēmām. Nebūs globālas militāras katastrofas, par kurām šodien biedē pasaules mediji. Bruņotas sadursmes globālā mērogā iespējamas tikai laika posmā no 2029. līdz 2032. gadam. Šobrīd pastāv priekšnoteikumi nopietniem militāriem konfliktiem, kuros iesaistītas vairākas valstis. Tomēr cilvēki uz planētas pieliks visas pūles, lai novērstu saspringtu situāciju un samazinātu visus draudus uz neko.

Lasi vēl: Kurai zodiaka zīmei veicas visvairāk? Galu galā veiksme ir labvēlīga šai zodiaka zīmei.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment