Nabadzība nav priekš viņiem: 5 zodiaka zīmes, kuras pieradušas dzīvot bagāti

 

Strēlnieks

Strēlnieks “metas ar naudu” pa labi un pa kreisi, līdz tie beidzas. Šī zīme mīl skaistu un bezrūpīgu dzīvi. Kad “finanses dzied romances”, Strēlnieks sāk lūgt aizdevumu. Starp citu, šī zodiaka zīme ir ļoti dāsna un nekad neatteiks šādu lūgumu kaimiņam.

Tādai izšķērdīgai zīmei kā Strēlnieks vienmēr vajag kādu saprātīgāku un taupīgāku otro pusīti, jo viņš pats noteikti neapstāsies. Turklāt šī zīme ir ļoti neapdomīga, un, cenšoties tikt pie vieglas naudas, tā var kļūt par īstu spēlmani (lasi arī: Kā atpazīt atkarīgu cilvēku attiecību sākumā: 5 satraucoši “zvaniņi”).

Zivis

Zivis dzīvo šeit un tagad. Rītdiena viņus maz satrauc. Tāpēc Zivis ir gatavas izpildīt visas savas trakās kaprīzes un tērēt naudu, līdz kabatas un maki būs tukši. Šī zīme, tāpat kā Strēlnieks, sliecas lūgt aizdevumu no tuviem (un ne tik) cilvēkiem. Taču Zivīm ir grūti atgriezties, jo tās vienkārši aizmirst par saviem parādiem.

Zivis nekad nenožēlo iztērēto naudu un pilnīgi bezjēdzīgus pirkumus. “Staigā kā pastaiga” ir šīs zīmes galvenais dzīves princips. Šodien Zivīm ir nauda kabatā, un viņas ir absolūti laimīgas, bet rītdiena drīz nepienāks.

Lasi vēl: “Tiešas laimes un veiksmes stari”: 2022. gada jūlija pirmajā nedēļā 4 zodiaka zīmju dzīvē ienāks krasas pārmaiņas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment