Nauda, mīlestība un brīvība. Saules aptumsums rada apjukumu zodiaka zīmju prātos

 

Svari.

Zodiaka pārstāvjiem jākoncentrējas uz savām attiecībām. Bez tā nebūs viegli dzīvot un mierīgi elpot. Svari vairāk nekā jebkad vēlēsies vairāk uzmanības. Saules aptumsuma ietekme nesīs atbalstu, mierinājumu un daudz gudru padomu no iekšējā loka. Daudzi beidzot iegūs pārliecību par izvēlēto ceļu un sāks daudz mierīgāk izturēties pret visiem notiekošajiem notikumiem.

Galvenais šajā jautājumā neaiziet pārāk tālu, pretējā gadījumā jūs varat nobiedēt tuvumā esošo. Ir vērts atcerēties, ka katram ir sava zona un savas robežas, un tās nekādā gadījumā nedrīkst pārkāpt.

 

Skorpions.

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ir visas iespējas nonākt kādas ietekmīgas personas paspārnē. Šajā gadījumā atveras visas durvis, aiz kurām ir kaut kas tāds, uz ko var droši tiekties. Saules aptumsums sniedz mirkļus, kurus nevajadzētu palaist garām. Jebkurā gadījumā ir jāizmanto burtiski visas iespējas. Zvaigznes norāda, ka notiekošā sekām jānes ļoti patīkamus pārsteigumus.

Un tad, parādot maksimālas pūles, drosmi un apņēmību, būs iespējams konkrēti uzlabot savu finansiālo situāciju. Lai gan mēs nedrīkstam aizmirst, ka nekas netiek dots tāpat vien. Protams, būs, lai arī nelielas, bet nepatīkamas nianses.

 

Strēlnieks.

Zodiaka pārstāvjus nodarbina pašrealizācijas jautājumi. Daudzi ņems savās galvās, ka ir pārstājuši darboties. Bet tas ir pārejoši, nedēļu pēc astroloģiskās parādības viss sāk izlīdzināties. Ģimenes vai mīlētāju dzīve Strēlnieku iepriecinās ar savu harmoniju. Aptumsuma ietekme izraisa gan savstarpēju cieņu, gan mīlestības apliecinājumu.

Vienu no lomām tajā visā spēlēs iepriekšējais sarežģītais finanšu periods. Ar naudu saistītie jautājumi prasīs atbildību un papildu pienākumus, var saasināties emigrācijas jautājums.

 

Mežāzis.

Bet šīs zīmes pārstāvjiem ir iespēja sazināties ar tiem, kuri iepriekš viņiem sagādāja daudz nepatīkamu nepatikšanu. Bet pirms to darīt, ir vērts atcerēties par karmu. Arī naudas lietās nevajadzētu veikt pārsteidzīgas darbības. Dažreiz ir labāk nomierināties un vienkārši pagaidīt. Ir vērts sagatavoties tiesas procesiem, kas saistīti ar īpašuma strīdiem.

Tiem, kas ir precējušies, vispār būs jāsastopas ar grēcīgiem kārdinājumiem. Tikai pateicoties pūlēm, neatlaidībai un centībai, izdosies panākt ja ne galvu reibinošu, tad vismaz stabilu virzību uz labklājību.

 

Ūdensvīrs.

Ja kādu no zodiaka pārstāvjiem velk uz nestandarta izdarībām, tad nāksies rīkoties pretēji sabiedrībā noteiktajiem noteikumiem. Ir vērts saprast, ka viss beigsies ar diezgan nepatīkamām sekām. Bet kam ir normālas, tikai neizskatītas lietas, tad būs lieliska iespēja tās veiksmīgi pabeigt. Bet jums ir jāsavieno visi savi savienojumi. Galvenais ir redzēt un apzināties, kur beidzas pieklājība un atļautais, un kur sākas rupjības un aizliegtais.

Kas neatzīst šo smalko līniju, tam draud ne tikai autoritātes zaudēšana, bet arī reputācijas, kā tādas vispār, iznīcināšana. Finanšu lietās ir tendence tērēt vairāk nekā nopelnīt – to nevar ignorēt.

 

Zivis.

Gandrīz visi zodiaka zīmes pārstāvji ir jaunu ideju un mērķu pilni. Viss notiek saskaņā ar jaunizveidoto moto “uzņemties burtiski visu, kas sola naudas ienākumus”. Finanšu jautājums kļūst aktuālāks nekā jebkad agrāk un ļoti drīz sāk nest ļoti labus rezultātus. Lai teiktu vairāk, pat tie, kurus Zivis negaidīja. Romantisku randiņu un svaigu sajūtu cienītājus iepriecinās jaunas iepazīšanās un tikšanās. Būs labāk, ja jau iepriekš zināsi, ka viss “neparastais” un “maģiskais” kādu rītu izklīdīs kā migla.

Lasi vēl: 3 zodiaka zīmes, kuras 2022. gada septembra beigās var saskarties ar nodevību

Vakardienas sapnis un ideāls pārvērtīsies par vienkāršu un parastu Homo sapiens. Un vēl viena lieta – ar savām nepamatotajām aizdomām tu vari sabojāt iesāktās ilgi spēlējošās attiecības.

 

Leave a Comment