Ne gramma veiksmes: Pāvels Globa nosaucis zodiaka zīmes, kurus piemeklēs neveiksmes

Populārais krievu astrologs Pāvels Globa sastādīja horoskopu maijam un pastāstīja, kam maija mēnesis nesīs lielu skaitu grūtību un pārbaudījumu. Runa ir par četrām zodiaka zīmēm, viņām neizdosies veiksmi ķert aiz astes.

Vēzis

Šai zodiaka zīmei ir vairāk nekā pietiekami nepatikšanas, taču jums nevajadzētu padoties, pat ja likteņa līgumi pūš pēc trieciena lepnumam. Labāk ir sanākt kopā un izturēt visas grūtības, galvenais ir nespert pārsteidzīgus soļus, lai vēlāk nenožēlotu.

Lauva

Lauvām arī nav paveicies. Paies laiks, lai aizmirstu par panākumiem, ko spēji gūt pagājušajā gadā, un savilktu jostas. Tīģera gads sagādās daudz nepatīkamu pārsteigumu, tāpēc jāsagatavojas tam, ka atpūtai laika neatliks vispār.

Lasi vēl: Liktenis pametīs veiksmi: Tamāra Globa nosaukusi zodiaka zīmes, kuras var kļūt bagātas līdz maijam

Strēlnieks

Liktenis nolēma sodīt šīs zodiaka zīmes pārstāvjus par pagājušā gada slikto uzvedību. Nāksies samierināties un samierināties ar to, ka maijā nebūs viegli, un nevarēsi mācīties no citu kļūdām – tikai no savējām.

Mežāzis

Mežāžiem ne tikai maijā, bet arī viss 2022. gads nebūs viegls. Šīs zīmes pārstāvjiem vienkārši nav laika novērtēt notiekošo. Viņiem vajadzētu uzņemt tempu un rīkoties, saskaroties ar strauji mainīgiem notikumiem, ar tādu pašu ātrumu un veiklību.

Lasi vēl: Profesionālā veiksme: pavasara beigās četras zodiaka zīmes gaida pārmaiņas karjerā un veiksme

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment