“Nedz es ticu garu vārdotājiem, nedz neticu… manī vienkārši ir vēlme satikt tuvos no viņpasaules…”

„Ne visiem no mums piemīt garīgi augstas spējas – mediju spējas. Diemžēl, bet tā ir. Bet tajā pašā laikā pastāv dažādas iespējas, kādās varam iegūt ziņu no garu pasaules, ja to patiešām vēlamies.

Pēc mātes zaudējuma es sāku apmeklēt baznīcu, kā arī iesaistījos dažādās mediju pasākumos. Bieži vien attapos, sēžot mediju sanāksmēs. Medijs, ja nu tu vēl nezini, ir sieviete vai vīrietis, kurš var sazināties ar garu pasauli, nodot ziņas no tās pasaules vai arī nodot ziņas tai pasaulei.

Personīgi man pašai nekad nav „pienākusi” ziņa no mediju pasaules, bet man ir bijusi tā iespēja piedalīties mediju pasākumos, kuros citi cilvēki saņēmuši-nodevuši ziņas. Konkrētajā gadījumā, kuru šobrīd atceros, tas cilvēks bija kāds vecs vīrs vārdā Džons. Medijs – sieviete – izvēlējās viņu no visiem klātesošajiem. Viņa vīram pavēstīja, ka Bobs smejoties par to, ka viss, ko Džons pēdējos savas dzīves gados dara, ir sēdēšana dārzā, lasīša un tējas dzeršana. Kā arī Bobs ironiski nopūšoties par to, ka Džons liekot savai sievai uzrakt dārzeņus.

Džons izskatījās acīmredzami neapmierināts un apmulsis, jo viņš bija atnācis sievai līdzi, lai sastādītu kompāniju šajā pasākumā.

Džons sāka visu medija teikto noliegt. Sieviete – medijs – izskatījās diezgan satraukta un apmulsusi, tomēr viņa turpināja iesākto. Ap šo brīdi auditoriju pārņēma diezgan liela jautrība tieši tā iemesla dēļ, ka Džons izskatījās apmulsis-dusmīgs-nokaunināts un tā tālāk (Džona sejas izteiksi būtu grūti aprakstīt, svarīgi tikai, ka tā bija tiešām specifiska).

Pēkšņi medijs pagrieza galvu, kā klausoties, iesmējās un teica: „Džon, Bobs saka, lai tu neaizmirsti nolikt tējas maisiņus podiņā, kas atrodas augšējā virtuves plauktiņā.”

Džons paskatījās uz viņu, noraustīja plecus un pateica: „Labi, es padodos. Bobs saka patiesību.”

Visa auditorija sāka locīties smieklos.

Šī ir viena no manām patīkamākajām atmiņām. Tā parāda, ka mēs varam nonākt kontaktā ar aizgājušajiem mīļajiem, vēlēdamies to vai nē. Un to varam paveikt paši individuāli vai arī konsultējoties ar mediju.

Protams, pastāv arī citi veidi, kā to panākt.

Lasi vēl: Uzzini, ko par tavu personību un veselību var pateikt pēc tavām rokām!

Bet, ja tu izjūti patiesu interesi, es ticu, ka tu meklēsi veidus un iespējas, kā savas vēlmes piepildīt.”

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment