Netālu no Rēzeknes Ukrainas bēgļiem un viesu nama saimniekam nodeg automašīnas – aizdomas par dedzināšanu

Naktī uz piektdienu, 7.oktobri, viesu namā “Villa Roza”, 11 kilometrus no Rēzeknes,  dega divas automašīnas. Ir aizdomas par ļaunprātīgu dedzināšanu…

Ukraiņu bēgļu ģimenei Rosčupkiniem piederošā automašīna nodega pilnībā, taču ugunsgrēks viesu nama īpašnieka transportlīdzeklī tika laikus nodzēsts, vēsta LSM.lv.

Aptuveni 50 līdz 60 Ukrainas kara bēgļu, pārsvarā sievietes ar bērniem, patstāvīgi dzīvo viesu namā Latvijā. Šie bēgļi dodas uz skolu un bērnudārzu Latvijā. Piektdienas vakarā īsi pēc pusnakts cilvēki pamanīja liesmas pagalmā.

Lasi arī: Jaunais gads vairs nav aiz kalniem: 2023. gada laimīgās zodiaka zīmes

Valentīna Rošupkina stāstīja, ka viņa un viņas vīrs dzirdējuši kliedzienus un sitienus pie loga – aizdegusies automašīna. Visi izskrējām ārā un sākām dzēst uguni, bet mašīna jau bija pilnībā nodegusi.

Izsaucām ugunsdzēsējus, bet viņi jau bija atbraukuši, kad bija par vēlu. Policija izprašņāja un devās prom.

Vēlāk jau Meitenes, kas gulēja otrajā stāvā, redzēja, ka deg otra automašīna. Automašīna piederēja viesu nama īpašniekam. Atkal tika izsaukti ugunsdzēsēji un policija kuri nebija tālu tikuši.  Tagad jau policija uzskatīja ka notikusi ļaunprātīga dedzināšana. Sākotnēji tika uzskatīts, ka pirmā automašīna ir aizdegusies pati no sevis. Ar mašīnu nebija gan braukts divas dienas.

Pastāv aizdomas par ļaunprātīgu aizdedzināšanu, policija ir ierosinājusi kriminālprocesu.

Arī interesanti: Slikta zīme: “Ekstrasensu cīņu” zvaigzne pastāstīja, kāpēc sapnī rādās mirušie un ko tas patiesībā nozīmē

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment