Nils Ušakovs nāk klajā ar sliktām ziņām visiem rīdziniekiem un ne tikai rīdziniekiem…

Nils-Usakovs

Šodien Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs žurnālistiem oficiāli paziņojuma ne visai iepriecinošus jaunumus – Brīvības, Lāčplēša un Krišjāņa Barona ielā notiekošos remontdarbus diemžēl neizdosies pabeigt plānotajos termiņos. 

Ušakovs: “Diemžēl esam spiesti atzīt, ka Satiksmes departaments nebija uzdevumu augstumos, un atsevišķās situācijās redzam, ka darbi, tieši pateicoties departamenta aktivitātēm, ir sākti vēlāk, nekā bija plānots. Daudzās situācijās esam spiesti risināt problēmas, kas pēc būtības ir varoņdarbs, līdz ar to pieņemts lēmums par (Satiksmes departamenta vadītāja Vitālija) Reinbaha atstādināšanu no amata.”

Runājot par ielu remontdarbu kvalitāti, Ušakovs norādīja, ka nevienam būvniekam vēl nav samaksāts par paveiktajiem darbiem. “Tas ir ārkārtīgi efektīvs instruments, kad runājam par kvalitātes nodrošināšanu,” skaidroja Rīgas mērs.

Ušakovs arī apgalvoja, ka ielu braucamās daļas tiks pabeigtas līdz 1.septembrim. Esot arī vēl paredzēta pašvaldības sanāksme ar būvniekiem, taču viņš pieļāva, ka viena Lāčplēša ielas posma remontdarbiem vajadzēs vēl papildus aptuveni divas nedēļas – posmam no Valdemāra ielas līdz Brīvības ielai.

Ietvēm, atsevišķos posmos remontdarbu pabeigšana ir plānota septembra padsmitajos datumos.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment