No kā mēs baidāmies? Zodiaka zīmes zina atbildi uz šo jautājumu

Svari
Svari ir godīgākā zodiaka zīme, tāpēc jebkura netaisnība izraisa trauksmi un bailes. Viņam patīk godīgi salikt lietas, un viss, ko viņš uzskata par negodīgu, viņš ir ļoti kaitinošs. Viņš galvā iztēlojas iespējamos scenārijus, kuru rezultātā Svari neviļus baro viņa bailes.

Skorpions
Skorpions visvairāk baidās no vietas un brīvības trūkuma. Viņam nepatīk, ja cilvēki neievēro viņa vajadzību pēc privātuma. Viņas prombūtne Skorpionā izraisa bailes. Brīvības trūkums padara Skorpionu nedrošu un saspringtu.

Strēlnieks
Strēlnieks nemīl būt atturīgam un nejūtas labi, kad kādam vai kaut kam jāpakļaujas. Viņam nepatīk, ja kāds viņam kaut ko uzspiež un liek uzvesties kaut kā savādāk. Jebkuru “padomu” viņš uztver negatīvi un nekad tiem neseko.

Zivis
Zivīm nepatīk, ja viņām seko, tāpēc jebkura sajūta, ka kāds viņām seko, izraisa satraukumu. Zivis arī biedē situācija, ja nākas runāt publiski vai kad viņām apkārt ir pārāk daudz cilvēku. Pūļi un lielās pulcēšanās arī Zivīs rada bailes.

Mežāzis
Mežāzis baidās no ierobežojumiem, ko viņš sev uzliek. Grūti izpildāms uzdevums vai aptuveni termiņi Mežāzī izraisa bailes un trauksmi. Šī zodiaka zīme uztraucas arī par “kā būtu, ja būtu” un iespējamiem scenārijiem, kas nepiepildās, bet uzkurina baiļu un nenoteiktības lavīnu.

Ūdensvīrs
Ūdensvīram nepatīk situācija, ja lietas nenotiek tā, kā viņi plānojuši. Tas viņam liek justies nemierīgam un saspringtam. Drudžains darbs arī Ūdensvīram liek nervozēt, jo viņš uzskata, ka nespēs to paveikt, vai arī viņš domā par vairākām lietām vienlaikus.

Lasi vēl: Pasaku veiksme: Pāvels Globa pastāstīja, kura no Zodiaka zīmēm spēs piepildīt viņa sapni 2022. gada jūnijā

Leave a Comment