Nosauktas zodiaka zīmes, kuras kļūs bagātas 2023. gadā: Lūk, kur slēpjas viņu noslēpums

 

 

SVARI

 24. septembris – 22. oktobris

Svariem viss ir līdzsvarā: viņi labi apzinās, ka finansiālā izaugsme ir atkarīga no darba slodzes pieauguma. Bet viņi, visticamāk, tagad nav galā, viņi ir aizņemti ar ģimenes rūpēm. Laimējies tiem zīmes pārstāvjiem, kuri spēs koncentrēties darba uzdevumiem.

 

SKORPIONS

 23. oktobris – 22. novembris

Skorpions ir viena no retajām zīmēm, kas var pelnīt naudu jebkuros apstākļos. Galu galā, kā likums, šie cilvēki daudz zina un var to izdarīt.

Rožaino ainu sabojās neplānoti izdevumi, tāpēc Skorpionam vajadzētu ieplānot savu pirkšanas degsmi.

 

STRĒLNIEKS

 23. novembris – 22. decembris

Strēlniekiem ir kluss laiks. Principā viņiem tagad viss atbilst, kas nozīmē, ka viņi netiecas pēc pārmaiņām, uz jaunu virsotņu iekarošanu. Varbūt kaut kur rozā sapņos viņi sapņo par bagātību, bet, visticamāk, viņi nepieliks radikālas pūles tās labā. Kā saka, putns rokās ir labāks nekā putns debesīs…

MEŽĀZIS

 23. decembris – 20. janvāris

 

Pēdējā laikā Mežāža finanšu debesīs pulcējas mākoņi. Viņš bija noguris no aizdevumiem un citām finansiālām saistībām. Šis gads būs pagrieziena punkts, taču, lai to panāktu, jums būs jāpiestrādā pie sevis. Ja Mežāzis nolems pieņemt lēmumu un mainīt attieksmi pret tēriņiem un pelnīšanu, tad finansiālā situācija būs visai labklājīga.

 

ŪDENSVĪRS

 21. janvāris – 19. februāris

 

Zīmes pārstāvjiem finansiālie panākumi ir tieši saistīti ar jauna meklējumiem – jaunu kontaktu, partneru iegūšanu. Iespējams, Ūdensvīrs dosies tālāk un pilnībā mainīs darbības veidu. Viņš jūt: kaut kas ir jāmaina – vai nu darba vieta, vai jāpilnveido viņa kompetence. Bet tas ir viņa ziņā.

Otrajā pusgadā Ūdensvīra ienākumi pieaugs. Iespējams, varas iestādes, redzot šādu degsmi, nolems viņam palielināt algu vai biznesa projekti nesīs peļņu.

 

ZIVIS

 20. februāris – 20. marts

 

2023. gadu viņi sagaidīs ne tajā labākajā finansiālajā stāvoklī. Bet mēs to salabosim. Zivis ir aktīvi un nedaudz uzkrītoši cilvēki. Viņi zina, kur ieguldīt, lai iegūtu labu rezultātu. Arī šoreiz viņus nepievils intuīcija. Tuvojoties vasarai, Zivju finansiālais stāvoklis manāmi uzlabosies.

Lasi vēl: “Kurām zodiaka zīmēm nauda tieši nonāks rokās visu 2023. gadu, tām liktenis apzeltīs pildspalvu”

Bet tas notiks, ja viņi spēs tikt galā ar problēmām, kas velkas aiz muguras no pagājušā gada. Kamēr visi geštalti nav slēgti, nav jēgas uzņemties kaut ko jaunu.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment