Noskaidro, ko tavs dzimšanas mēnesis vēsta par tavu personību!

Janvāris

Janvārī dzimušie ir strādīgi, ar savu raksturu un viedokli. Viņi nebaidās no tā, ko apkārtējie varētu padomāt. Reizēm stūrgalvība ņem virsroku, bet tas atsevišķos gadījumos pat ir veselīgi. Viena no lietām, ko necieš – tikt komandētiem, jo viņi ir labāki līderi, nekā sekotāji. Problēmas sākas tad, kad ir jāpakļaujas kaut kam vai jāseko instrukcijām, jo viņi ir pieraduši visu darīt pa savam.

 

Februāris

Šie cilvēki ir kreatīvi un izdomas bagāti. Lielu projektu un darbu tapšanai velta daudz laika un uzmanības. Mīl dziļas un filozofiskas sarunas, turpretim garlaicīgi un sekli cilvēki viņiem šķiet kaitinoši.

 

Marts

Tie, kas dzimuši martā ir izdomas bagāti, taču, salīdzinājumā ar februārī dzimušajiem, ir drīzāk introverti un klusi. Dzīvo savās pasaulēs, tādā veidā cenšoties izbēgt no skarbās realitātes. Viņi ir paši maigākie un domīgākie cilvēki. Alkst miera un klusuma.

 

Aprīlis

Šie cilvēki ir uzmanības meklētāji, mīl pagozēties slavas gaismā. Viņi necieš, kad viņiem jāpakļaujas pavēlēm. Konstanti meklē piedzīvojumus un jaunas izjūtas, adrenalīns ir nepieciešams gluži kā gaiss, ko elpo. Būtībā ir ļoti skaļi un ekscentriski.

 

Maijs

Maijā dzimušie ir nenosvērti un nepatstāvīgi, bieži maina domas. Necieš vientulību, tāpēc jaunu cilvēku iepazīšana ir gluži kā hobijs. Viņiem ātri vien var palikt garlaicīgi.

 

Jūnijs

Pasaules glābēji. Jūtīgi un gādīgi, un grib visu to labāko. Viņi nav tie, kas domā tikai vienu dienu uz priekšu.  Radoši, konstanti meklē iedvesmu un jaunas idejas.  Kaut arī jūtīgi, jūtu izpaušana sagādā problēmas.

 

Jūlijs

Cilvēki, kas piedzimuši jūlijā ir līdzīgi jūnijā dzimušajiem, vienīgi tas, ka viņi ir pārliecinātāki un jautrāki. Tai pat laikā, viņu nopietnā puse ir izteiktāka . Savas patiesās emocijas un jūtas cenšas neizrādīt.

 

Augusts

Augustā dzimušie ir pasaules vadītāji.  Piemīt izteikta kritiskā domāšana, vajadzīgo un nevajadzīgo informāciju labi atlasa un filtrē. Var šķist lepni, bet arī viņi savu patieso dabu parāda tikai retajam.

 

Septembris

Reizēm viņi gaida pārāk daudz no citiem, kaut ko tādu, ko vairums fiziski nespēj izdarīt. Var šķist ļauni un stūrgalvīgi. Augstie standarti un ieceres bieži viņus noved pie vilšanās. Būtu jāiemācās no citiem neko negaidīt, bet paļauties uz sevi.

 

Oktobris

Šie cilvēki ir pilnīgs pretstats gadalaikam, kurā viņi ir dzimuši. Laika apstākļiem mainoties, daba pamazām sāk gatavoties ziemai, taču oktobra cilvēki ir stabili un spēcīgi, necieš pārmaiņas un sarežģītu lēmumu pieņemšanu.

 

Novembris

Šajā mēnesī dzimušie ir visnoslēpumainākie. Patieso jūtu slēpšana ir tikai viena no daudzajām mistikas iezīmēm. Stipri un bezbailīgi, nereti pat bezkaunīgi. Visu dara no sirds.

Lasi vēl: “Bet kā izskatās tētis?” – kā izskatās pasaules skaistāko dvīņu tēvs

Decembris

Visdāsnākie cilvēki, miera stāvoklī ilgi nespēj nosēdēt, vienmēr kaut kas ir jādara, lai nodarbinātu sevi. Uz dzīvi raugās ar vēsu prātu, cenšas īpaši neiespringt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment