Nostradamusa pareģojumi 2018.gadam – 3.pasaules karš, cilvēki sarunāšoties ar dzīvniekiem, u.c.

Tikko atnākušais 2018. gads cilvēcei būs visbriesmīgākais – par to pirms vairākiem gadsimtiem bijis pārliecināts visu laiku pazīstamākais gaišreģis Nostradamuss, raksta portāls “Focus”.

16. gadsimtā dzīvojušais franču ārsts un astrologs Mišels de Notrdams, kurš vairāk bijis pazīstams ar latīņu vārdu Nostradamuss, 2018. gadā paredzējis ne tikai dabas kataklizmas, bet arī Trešā pasaules kara sākšanos.

Nostradamuss ir pareģojis daudzus notikumus, kuri nākamajos gadsimtos patiešām ir piepildījušies. Starp viņa ievērojamākajiem pareģojumiem ir tādi vēsturiski notikumi kā Buržuāziskā revolūcija Francijā, Ādolfa Hitlera nākšana pie varas, 2001. gada 11. septembra teroristu uzbrukumi ASV un citi.

Nostradamuss Trešā pasaules kara sākšanos ir pareģojis 2018. gadā. Viņš ir bijis pārliecināts, ka 27 gadus ilgais un baisais karš sāksies Francijā un pēc tam pārņems visu Eiropu. Karā galvenā loma būs pasaules lielvarām – tā gaišreģa pareģojumus interpretē britu Express.co.uk.

Sadursmes rezultātā pilnībā sagrūs pasaules ekonomika, un tā atjaunosies tikai pēc ļoti ilga laika. Agrāk gan Nostradamusa pareģotā kara sākums tika prognozēts 1999. gadā.

Tāpat cilvēce cietīs no dabas kataklizmām, starp kurām it kā gaidāms Vezuva izvirdums pie Neapoles. Vulkāns zemi tricināšot ik pa piecām minūtēm. Bojā ies vairāk nekā seši tūkstoši cilvēku, un katastrofa būšot līdzīga tai, kad notika Vezuva izvirdums 79. gada 24. augustā, kura laikā Senās Romas pilsēta Pompejas tika aprakta zem vulkānisko pelnu slāņa.

Zemestrīču vilnis, kas pārņems ASV rietumus, būs jūtams visā pasaulē. Pretēji NASA prognozēm, Nostradamuss apgalvo, ka komēta uz Zemes nokritīs nevis tuvāko simts gadu laikā, bet gan tieši 2018. gadā.

Vienīgā labā prognoze – cilvēku mūža pagarināšanās līdz 200 gadiem. To veicinās medicīnas progress. Tāpat cilvēki iemācīšoties sarunāties ar dzīvniekiem.

Vienlaikus Zemes globālās sasilšanas rezultātā būšot daudz meža ugunsgrēku.

Cerēsim, ka piepildīsies pareģojumi par 200 gadus ilgo dzīvi un sarunām ar dzīvniekiem, bet par pārējo pareģis būs kļūdījies!

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment